Log -1 days ago*

U jedné kešky (http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=81eceb3e-2f6a-47fe-afbd-c95b40c10c40jsem si náhodou všiml že poslední log byl zapsán před mínus jedním dnem. Měl bych taky začít kešovat se strojem času, Legend už je evidentně out.

Nepotřebuješ stroj času, ale stačí jen chodit kešovat v noci nebo ráno :). V Americe je totiž ještě předchozí den.

Spíš si myslím že se jen cacher uklepl v datumu… a to pri zadávání není zas až takový problém

Moje zkušenosti souhlasí s mysakfem…

Staci jen zadat datum ktere je aktualne u nas a pokud je to nekolik hodin po pulnoci tak servery v Americe maji jeste predchozi den a tedy to zobrazuji jako minus jedna. :wink:

Obracene - pred minus jednim dnem = zitra, takze to neni Amerika, ale Australie.

Vsak s pohledu casu na serveru je u nas zadane aktualni datum, datumem zitrejsim. A ze by Seattle byl v Australii :o :slight_smile:

Jenomže v tom logu bylo datum 30.4. ale u nás v ČR bylo ještě 29.4.
a právě proto jsem si předtím dovolil nesouhlasit :wink:

Oba máte pravdu, když kačer zadá zítřejší datum objeví se u logu -1 day, ale totéž se díky časovým pásmům stane při ranním logování. Američani jsou holt o pár hodin pozadu…:smiley:

Já jsem to použil pro write note, aby byla poslední. Ale to se jednalo o ztracenou keš a note byla míněna především autorovi (nabídka adoptování jeho keše mnou).