Včera jsme byli na lovu a keš se nám nepodařilo nalézt, takže jsme ji zalogovali logem didn´t find. Dnes jsme se o stejnou keš pokoušeli znovu a opět jsme ji nenalezli. Máme ji znovu logovat jako nenalezenou?
Heh, můžeš mu pořádně zaspamovat listing, že mu budeš každý den logovat didnt find, ale myslím, že je to úplně jedno… Btw můžeš upravit svůj minulej log a poznamenat to tam…
Log DNF = Nenašel jsem můžeš logovat kolikrát chceš, ale jak píše Subzero, budeš asi zbytečně spamovat autora. Pro každého autora log DNF je vykřičník, že asi není něco v pořádku a většinou čekají na další DNF od jiného kačera, aby se případná ztráta keše potvrdila…
Jestli chceš dát další info k DNF, tak buď edituj předchozí log (ale ten nepřijde autorovi jako další notifikace) nebo loguj Write Note (přijde jako notifikace).
Ja myslim ze se posila mail i pri editaci logu. Az budu doma tak to klidne zkusim.
Pri editaci logu se skutecne uz notifikace neodesila.
Já mám pocit, že notifikace přijde, pokud se edituje log s nějakým časovým odstupem. Pokud se edituje okamžitě, do logu se editace nezaznamená a pak zřejmě nejde ani další notifikace. Pokud se edituje po určité době (nevím, jak dlouhé), zapíše se do logu poznámka, že byl změněn. Pak myslím notifikace odchází. Ale nejsem si úplně jistý, že to tak je.
Už jsem si totiž všimnul, že jsem četl něco jiného v e-mailu než pak přímo v logu na GC.com. A občas jsem zase měl pocit, že už jsem ten log četl. Takžez toho usuzuju, že to je tak, jak jsem popsal výše.
Když se log edituje dříve, než se stihne odeslat e-mail, tak se tam editace ani nezaznamená. Když se edituje později, je tam poznámka o editaci, ale nový mail nepřijde ani tak. Jednou mi tedy došlo asi 10 stejných logů v rozmezí několika dní, ale to netuším, jak se stalo, to nemělo s editací nic společného.
Často se mi stávalo, že jsem nenašel, ale nebylo to tím, že by keš nebyla, ale díky nepřesnosti GPS a že jsem kopyto, tak jsem DNF ani nepsal.