Fanfaaary..... [:D]
Agentura SamVev aka Stalker agency si Vam dovoluje predstavit svoje prve dielko: http://veverka396.com/articles/stalker-cache/
Sampaaano… [H]
Raut...... [:)]
Fanfaaary..... [:D]
Agentura SamVev aka Stalker agency si Vam dovoluje predstavit svoje prve dielko: http://veverka396.com/articles/stalker-cache/
Sampaaano… [H]
Raut...... [:)]
Super poctenicko. Jeste ted se mi jezi chlupy na tele pri vzpomince na vlastni prozitky v zone !!! [:|]
Fakt super, škoda, že už to mám přečtené… My v zóně ještě nebyli, ale chystáme se, tak snad to přežijeme [;)]
Tak to je parada, nadherny cteni, jako bych tam byl s vama :o) Gratulace!
Tak to jste byli vy, kdo obetoval nase male roboty?[:@] Posbirali jsme ale vsechno, a dali dokupy. Ted uz jsou roboti pripraveni o vikendu zase do roboty.
Edit:
Ale musime uznat, ze Saman Veverkovic Strugatskij opravdu umi psat velmi poutave. Nasmali jsme se, hlavne ten robot co k vam prijel po zadech[:D]
Fakt to bylo prima. Uz se tesime na Stalkersky event.
Už jsem koukal, moc pěkné, budeme muset s Pažitkou a dalšími seveřany přehodnotit logování zajímyvých keší :-)
Nějak jsem nepostřehl kde a od kolika s Veverkou pořádáte ten raut :-)
Taky jsme si hráli na smeťáku, když jsme byli malí. Doma pak byl pěknej nářez.
Nebo to byl CITOevent?
virtualne dielko, virtualny rautik [H] Ale skutocny raut prebehne na Stalker evente v dubnu…
To je skoro tak dobry jako ta knizka kterou jsem cetl pred navstevou pasma, jen tahle je kratsi a je s fotkama.
Fakt dobry, uz se tesim, az vyrazite zase nekam spolecne - nejlepe jeste se sadrou na Samanoze.
Dakujeme za uznanie, vazime si toho. [H] snazil som sa zachytit realny dej v atmosfere knihy (napr. ti roboti su vf family a moharelovci :), tak podla ohlasov sa to celkom podarilo [8-|]
Inac velke uznanie z mojej strany ide Veverke, ktora bojovala s HTML kodom a myslim, ze sa jej vizualna stranka velmi podarila - a samozrejme za jej pekne fotky [:)] Nasa agentura este v buducnosti urcite nieco vyprodukuje, stay tuned [H]
Moc pěkné, v pondělí jsem dočet příručku “Piknik u cesty” od bratří Strug… Dnes vaší příručku a jsem připraven na vniknutí do pásma. Nejdřív zvednu životní pojistku, neb procházka pásmem není žádná sranda a spadnout do mlýnku na maso nebo podobného svinsva je jistý konec. Ale to nutkání se nedá zvládnout, v brzké době musím zlatou kouli třímat v rukách. Říká se, že Bělohorské pásmo je zvláště vypečené a mnoho stalkerů se již se svými blízkými nikdy nesetká. [li]
Díky díky díky!
Můj největší dík za ten log ale patří mému chromosovi, který stránku vyrobil. Já jsem se s tím trápila skoro hodinu, až přišel a za pár minut to dal do ideálního stavu. Naštěstí už bydlíme spolu a tak to udělal v podstatě z postele :o)=
Veru, veverky za pocitacom to maju same obcas tazke a potrebuju vypomoc [H]:
Veverka se jiz skoro hodinu trapi za pocitacem...
Dnes na geolovu jsem kráce povyprávěl svým synům knihu "Piknik u cesty" vyprávění je dost zaujalo. Po návratu domů jsem otevřel vaše povedené dílo o návštěvě pásma a začal jsem jim předčítat a to v původním znění. Po dvou odstavcích simultálního překladu jsem začal přímo číst v češtině. Uvědomil jsem si, že 13. leté děti dnes nerozumějí slovensky a je to velká škoda.
Ovšem, návštěva pásma, mě zřejmě mě zřejmě nemine bez pomoci dvou malých stalkerů :-)
Hlavně ale nezapomeň na to, že ten kdo do Pásma vstoupí (a dostane se ven), se tam chca, nechca vrací už na vždy…
Zmena stranek logu: veverka396.com Uzijte si [H]