Log TB

Nedaří se mi Logovat TB,přenesl jsem ho,ale něco jsem již zkoušel,ale mám teď možnost pouze “Write note”. Co s ti? (TBGN6Q) Travel Bug Dog Tag - FlaRakG 4 "Letzter Marsch"

Nejdriv pouzij volbu “retrieve from Stipky”

TB byl opravdu ve zvlastnim stavu: in the hands of Reki, ale bez Retrieved logu - do Stipek jsem ho posunul zpatky ja, aby ho Reki mohl znovu zkusit vyzvednout, vetsinou to pomaha.

Tak to pak jo. Kdyz jsem to kontroloval, tak uz byl zrejme zpatky v kesce. Netusil jsem, ze byl v dobe psani dotazu mimo

Tak jsem vcera vlozil geocoin do cache “Stedrovecerni kes” a vecer jsem ho chtel zalogovat. Pri logovani jsem dostal hlasku o chybe. Na strankach TB jsem zapis nasel ale nomohl jsem ho editovat a na strankach cache se TB nevlozil. Takze mi zustal geocoin ve vlastnictvi a soucasne byl ulozen v cache ale na strankach cache o tom nebyla zminka. Tak jsem ho tam zkusil vlozit znovu, coz se zase zdarilo s hlaskou s chybou a nic podstatneho se nestalo. Nic jsem nemohl editovat ani mazat, jen jsem dostaval hlasky o chybe. Tak jsem sel spat a dnes slo vse jak po masle a geocoin jsem bez problemu vlozil na stranky cache i TB a nadbytecne zapisy o vlozeni jsem bez problemu vymazal. Tak nevim, obcas mne ten internet udivuje.