Ahoj,
tusi nekdo z ucastniku sobotniho prazskeho CITO eventu, kam zmizel "dlooooooouhyyyyyy" logbook ?
Diky za pripadne info
Pitr
Ahoj,
tusi nekdo z ucastniku sobotniho prazskeho CITO eventu, kam zmizel "dlooooooouhyyyyyy" logbook ?
Diky za pripadne info
Pitr
Mně by spíš zajímalo, jestli se někdo zalogoval v ASCII kódu. Doteď je mi doma spíláno, že jsem tak zapomněla učinit.
Sylvia999
Saman ho nahodou nepouzil? [;)]
Proc? Unika mi neco?
Jestli chces, oprasim EBCDIC ;-)
No přece DIAGNOSIS ! Tam máme dnf [:(]
Sylva
[quote] v&f family: Saman ho nahodou nepouzil? [;)]
[/quote]
ej veru pouzil [H], ale iba jeho cast bez razitok. Ked som v tej obcerstvovacej stanici hladal logbook, aby som ho archivoval, uz tam bola iba rulicka toaletaku bez logbooku. Ale v podstate nehladame ten logbook, ale fixku co pri nom bola, je specialna a Pitr sa po nej zhana.
Tak. Tak. Naivne se domnivam, ze ten kdo ma logbook, ma i tu modrou fixku
No ale i ten logbook by stal za archivaci - bude se hezky vyjimat na dalsim Muzem edition ![]()
Tak jsem z těchto příspěvků takovej tumpachovej. Já se zapsal (orazítkoval) jen tu ruličku papíru (pro případ ztráty jsem provedl i fotodokumentaci existence otisku mého razítka mezi ostatními), a jestli jsem to pochopil, tak jsem měl za úkol provést ještě další zapsání nějakou fixou (předpokládám tou modrou, co s ní byly zapsány přezdívky některých kačerů na toaleťáku) a/nebo to dokonce zapsat do nějakého dalšího logbooku? To znamená, že tam byl JEŠTĚ NĚJAKÝ JINÝ LOGBOOK?!!! Kam se poděla role toaleťáku od občerstvení s dlouhou frontou na konci Prokopáku ani zda ten papír někdo (či snad Šaman) použil nevím, ale v té době jsem U ROLE TOALEŤÁKU už žádnou fixu neviděl (a ani jiný logbook). Takže pokud tak už tehdy nejspíš fixa spala v něčí kapse. Ale ve které, to je ve hvězdách. No doufám, že svou účast mám i tak zapsánu dostatečně průkazně a že nebudu někdy v budoucnu osočován že jsem neaktivní a že jsem se vyhýbal povinnostem.[:)]
tady nejde o nejakej zapis v logbooku, tady jde jen o tu fixu
klidek pohoda tabacek, logbook je sice strateny, ale fixu som nasiel u seba - holt mea culpa, sorry za zmatky [:)]
Jak jinak. Dyt rikam, Saman[;)]
Dobrej nápad s tim logbookem:-)) hlavně že se našel:-) druhej den po
CITU jsem skončil v nemocnici a dneska jsem se až vrátil…takže mazec
Kde se našel ten logbuk ? Pochopili jsme že se našla jen fixa . Kterej zmatkař teda zkrámoval ten toaleťák ? Ani jsme ho nevyfotili …v tom jsme zase zazmatkovali my .
Pokud někomu nebude vadit, že to jsou (trochu sobecky) zejména fotky na kterých mám zadokumentován otisk svého razítka, tak zájemcům můžu pár fotek toho logbooku poslat. napište mi na email. A příště jej neuklízejte spláchnutím do záchodu, ale archivováním do skříně. I když jinak pokud ten logbook pomohl někomu v těžké chvíli, tak vykonal dobrý skutek. Ale proč si někdo musel vytírat zadnici zrovna námi všemi, to nechápu. Inu každý dobrý skutek (včetně sběru odpadků) bude po zásluze potrestán (a byl potrestán). [:(]
Tak jsem dočetl pro mne nové vlákno a fakt nevím o čem to tu píšete? Právě včera jsem si utřel pozadí KÝMSI a zítra přijde na řadu…Šaman, který zapomněl nejen kletbu na rozestoupení vod Berounky u Metra, ale zřejmě i s jakými slovy se logbooku zbavil. Zřejmě necelý mám uchován hned vedle Pitrova booku z Trnité skrýše (s jeho svolením), takže ho můžete za patřičný bakšiš vidět na některém dalším muzejním eventu.Mám ho od začátku do Rostěj Demižon, což je 15 ústřižků.Bude dražba[8-|]
Výborně! Konečně nějaká dobrá zpráva. Příležitostně naskenujeme a dáme k listingu, ouk?
Dobře, tu svačinu si do toho už balit nebudu.Jen požaduji informovat, kdy a kam doručit popř. co s tím dělat.Zatím to mají ve výzkumu místní Dr.Myši[:)]
Pokud mas scanner a byl bys ochoten to nascanovat, tak by to bylo super. Pokud ne, vzal bych si ho od tebe treba v geotramvaji nebo na geozavodech. To je fuk. Kazdopadne dik.