Logo na razitka a na CWG

Takže jsme si dneska celý večer hrála a snažila se vytvořit si logo na razítko a snad jednou i na CWG… Konečná verze vypadát takto:
Nebyl by někdo tak moc ochotný, ž by mi to převedl do toho formátu corelu? a prosim o kritiku zda je to logo vubec na ty vyse jmenovane veci dobre. Dekuji

Obrázek je to moc pěkný :slight_smile: Zkus si ho ale třeba zmenšit na velikost toho razítka a uvidíš, co ti z těch detailů zbyde. Obávám se, že moc ne.

No prave na to se to ma nejak prevest do toho vektoru ci ceho, pry pak to zemnseni je jaksi nejak jako lepsi nez kdyz to zmensim v normalnim kreslicim programu…

Trochu tě zklamu, je to naopak při zvětšení je to mnohem lepší v corelu, při zmenšování je to tak obdobné. Dělám v něm poměrn dost a pár razítek už mám na triku.
K tomu tvému návrhu. řekl bych, že www stránky je na razítko moc složité písmo. po zmenšení rozhodně pes nebude mít oko a čárky v uchu (budou se muset podstatně zesílit), to se rozleje v barvě. A Amikeco při zesílení se obávám, že se sleje. Trochu u razítka musíš počítat s drobným rozpitím, takže ani výrobci nemají moc rádi jemné čárky.

Tak tak, graficka studia vetsinou chteji grafiku ve formatu CDR 5, a nejtensi cara 0,25 mm. CDR 5 ma nejaky jednoduchy plugin na paleni razitek v sobe pro ty jednodussi vypalovacky, stejne jako pro rezacky samolepicich folii.

Ouki na razitka to predelam, na tu minci myslite taky asi co? nebo je ten laser jemnejsi?

No ty razítka dělají taky laserem (alespoň si myslím, podle čar). Jinak v Plzni berou i CDR 8 bez problémů už několik let.

Tak jsem si zkusila, tedy to trosku zjednodusit…
Uz je to pouzitelnejsi co myslite?

Ten nápis prohnout a trempský znak zvětšil a posunout více co středu. Mojí oblíbenou fintou je, se podívat na znak vzhůru nohama.

prohnout neumím, hm ten znak snad posunu, jestli najdu nekde fazi kde neni umistnenej :slight_smile: ja zas s grafickyma programam tak delat neumim, skoro vubec…

Možná ten text dát dolů jako základnu pro ten gotický oblouk.

Jasne, dej to dolu. Pak uz je to v Corelu malina.

Dolu to dat nemuzu, mozna na razitko, ale na minci by se to bylo s tim jak je dole napis geocaching.com

V případě CVG bych se na ten text vykašlal úplně. Ona ta smrková kolečka moc detailu nesnesou a stačí jenom trochu více zasmolené kolečko a nápis je propálený. Osobně bych spíše volil buková kolečka, to už je, ale jinší debata

By mě zajímalo co je na www.knigin.net, že nemám povolení ke vstupu B)

mam prekrocenej trafic, coz nechapu… budu muset prolizt nak web a zjisit co se delo,a si nakej robot ci co :frowning: takze stranky mi pojedou az od 1.6 :frowning:
jinak diky obetavemu Iluvátorovi vznikli tyto navrhy… premyslim ktery z nich, zda tam nechat ten znak esperanta nebo ne :frowning:

Nejde mi vlozit priloha…

Zkus použít razítka Brother (tuším eInk nebo tak nějak). Nepotřebuješ podklady v křivkách, razítko máš hotové během pěti minut a podklad stačí obyčejné BMP (bitmapa). Kvalita je perfektní (dají se tak udělat i razítka s fotkou, dokonce i vícebarevná razítka) a vytiskne to čitelně i velmi malé fonty. :wink:

Taky jsi to mohl napast driv, ale chci mit stejn stejne logo jak na rzitku takna geominci tak radis tohle ejdnoduche.. ale diky za tip, potrebuju i jine razitko a na ty ten brother bude perfektni!

A cena?