Nevím, jak se mám dívat na tohle:
Dnes mě přišel log ze 2.1.2009 To by nebylo tak neobvyklé, tak jsem se podíval, kdo to je a ejhle, ten člověk je Member Since: Thursday, April 09, 2009
Je to OK? Nejspíš tam byl s někým před založením účtu.
Pro zapisu logu si na gc.com nastavujes datum nalezu. Neni problem se prekliknout a nastavit datum jine. To uz se mi stalo mnohokrat. Takze bych to videl tak, ze novacek si nevsiml nebo nastavil spatne datum nalezu.
Nejspíš to tak bylo. Co mu zkusit napsat prvně slušně mail a poprosit o vysvětlení. Pokud situaci opravdu popíše takto, neviděla bych v tom problém.
Kamarádku jsem také nakazila při lovu a její profil jsme zakládali až druhý den. Keše jsme pak logovali s datem před založením profilu. Sice jde jen o den, ale je to stejné.
Mně to přijde OK. Sám znám několik takových případů, kdy se jednalo nejprve o kamarády doprovázející mě na lovu (zasvěcení mudlové). Později se zaregistrovali a zpětně zalogovali kešky, na kterých byli účastni.
Je to ok, mohl do logu taky pripsat, s kym to odlovil. Sama mam prvni nalezy jako pouceny mudla s geokamaradkou a potom se ze me stal az kacer
Kdyz tak se dotycneho muzes jeste zeptat.
Pokud má zápis v Lokbooku, tak je to OK, pokud ne …, tak to záleží na tobě.
Pravděpodobně půjde o kačera, který před tím lovil s někým jiným a teď se osamostatnil a dologoval si svoje nálezy. Pokud je zapsaný v logbooku v keši, je to 100% OK, ale…
… když ne, pak je účelné odradit třeba budoucího dobrého kačera jen tím, že mu hned na začátku hry někdo smaže jeho logy? Byla by to asi škoda. Tedy napsal bych mu slušně dotaz, jak k tomu došlo a podle toho co napíše mu odpověděl a poradil jak se to má správně dělat.
Moje drahá si taky založila profil teprve před pár týdny a přitom první keš našla v srpnu 2005. Byli jsme tam oba, keš jako první našla ona a zalogoval jsem si ji já
Ne že by si chtěla zalogovat všechny kešky, na kterých se mnou byla, ale tohle prostě byla první ( což je jediný opravdu důležitý "milník" ) a tak si ji nedávno taky zalogovala se skutečným (skoro čtyři roky starým) datem.
Byla jsem na tom stejně. nejprve jsem lovila s přítelem,některé kešky jsem i našla já, ale neměla jsem tenkrát ještě založený účet a tak jsem se nezapisovala ani do kešek. Později jsem se rozhodla si účet založit, protože jsem poznala, že je to fajn hra a že by mne to mohlo taky bavit. Kešky, co jsem měla najité jako mudla jsem si některé taky zalogovala a do logu jsem napsala, kdy a s kým to bylo odloveno a psala jsem to jako píšu logy teď, protže jsem si pamatovala, kde a jak k odlovu došlo
Logovala jsem takhle ale hlavně kešky, které jsou někde dál od mého bydliště a kam předpokládám, že se hnedtak nedostanu. Ty co mám " za domem" jsme nelogovala a vyrazila jsem tam znovu a lovila je obvyklým způsobem. Pokud to někomu vadí, tak se mu omlouvám, s někým jsem to iřešila, zda mu to nevadí a byl v pohodě, tak jsem to tak vyřešila ![]()
Jendoznačně Aličku…má fyzickej log=neřešit..nemá=upozornit/smazat … jde o to jestli se ti to chce kontrolovat:-) Znám stejnej případ..chodila s námi, všude jsme ji psali..neviděl jsem důvod ji říct..tohle neloguj, to jsi našla před založením účtu…co si pamatovala, to si dologovala ![]()
Mám dojem, že je to dost obvyký způsob začátku kešování. I já tak začal. První asi tři keše jsem odlovil dřív, než jsem si založil účet. ![]()
Je to normální. A asi i logický, nemám důvod vstupovat do systému dřív, než si ho trochu osahám. Taky jsem si nejdřív nějakou dobu kupoval desky a až pak koupil gramec (dědečku, vypravujte!), taky jsem jezdil na vandry dřív, než jsem si sehnal usárnu, tele, maskáče, sumky, patrontašky, pánvičky, ledvinky, čutory, dýky, mačety …
Trhac: Ja si dokonce jednou poridil objektiv a az casem k nemu fotak … ![]()
Jo jo, neměl jsem v úmyslu něco mazat a přiznám se, že moc ani nekontroluji logy. Jen jsem chtěl vědět jak je to obvyklé. Díky.![]()