Logování FTF, FTFAD, apod

Přátelé kačeři,
máme takové malé dilema. Pokud jdou hledat FTF kešku dva registrovaní kačeři a najdou ji společně, tzn. že ji oba dva vyzvednou ze skrýše a otevřou, mohou si FTF zalogovat oba dva?:stuck_out_tongue:

Dále, nejsme si jisti zkratkou FTFAD. Znamená to, že se jedná pouze o první nález kešky v noci jako takové (je ouplně nová a nezapsaná), nebo může keška být již zalogovaná jako FTF a třeba až pátý nález se uskuteční v noci (předpokládám, že nocí se myslí normální tma a ne nějaký čas) a zaloguje se jako FTFAD?
To samé je i u FTFADN a FTFTY.
Díky :wink:

Myslím, že žádná "oficiální" pravidla nejsou - záleží jen na domluvě.
FTFAD, FTFADN a FTFTY se myslí to, kdo první nalezl daným způsobem (i když nebyl první obecně).
Asi začnu používat FTFTD (First To Find This Day) :D:D hlavně u keší, které mají jednu návštěvu do měsíce B)

Pro nektere kese ma nocni nalez zvlastni vyznam, treba STYX. :slight_smile:
Ja si treba vedu peclive zaznamy o tom, zda jsem kesku navstivil za svetla nebo ve tme :slight_smile: - kecam, nevedu, ale napsal jsem si programek, ktery mi podle casu nalezu zjisti, zda to bylo za svetla nebo ne.

Protože jsem občas i výjimečně už čtvrtý, založil jsem si kategorii PTF (P=Potato), tj. bramborová medaile:) Taková blbost a kolik mi dala práce :slight_smile:

a máte někdo FTFADN?:smiley:

Tady je vlááákno :slight_smile:
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=8632&pid=93303

Sakra, já si říkal, že moje BTFko (bramborové TFko) je unikát a koukám, že tu mám konkurenci :smiley:

Ještě ne, ale člověk nikdy neví… :wink:

BTF je Brutal To Find :wink:

Tomu se u nas na vychode odjakziva rikalo BF FTF… Ale jinak zkratky PTF i BTF se mi libi - doporucim to k pouzivani (sam na takovy umisteni nejezdim) B)

Dá se FTF počítat i u earth keše?

Není nějaká zkratka pro Found It na invalidním vozíku? Třeba u keší s terénem 1 by mě to zajímalo, jestli je tam ta jednička správně (případně u vyšších terénů, jak velký je dotyčný drsňák).

Na dvou keších mam FTFGREEPXDC, na jedné CTFFXSDLLHKMN a zítra mám velkou naději, když si přivstanu, na DTFTFHJIKECC. B)

Abych to uved na pravou míru: netušim, "o čem" tu mluvíte a k čemu je to dobré… :wink: