Tak Vam nevim co se to deje, ale nejak me a i par dalsim kacerum si loguje nalezy parta Hexenschussbrigade.
Logujou se i kdyz tam neni primo jejich log, ale jen log jednoho z nich.
Docela by me zajimalo, co si o tomto myslite ???
Neni to jen hon za BODY ???
Co Vy na to ???
SMS o logu mi přinesla po ráno milé vzpomínky na dávný event Lost in Paradise a zlepšilo mi to značně náladu. Takže dík!
PS: Je to přece teamový log, tak nevidím žádný problém. Máme taky takový (Paradiser), byť značně skromnější Kolik lidí z teamu musí někde být, by se mohlo logovat kolektivním nickem je věcí pouze toho teamu.
Jediný co mě na tom mrzí, že ve věčném vlákně o omezení zakládání pro nováčky, zasloužilých cacherech a další metafyzice zmizí ty kouzelné logy typu "Koukněte na toho hexnšůse - sám nic nenašel a už zaplevelil kešema celou Českou Kanadu":D:D
Přesně!!! Až nebude "Server is too busy", tak je smáznu!
Chlapci mají vyrazný rozptyl, takže pro ně asi nebude problém si stejné keše s razítkem či samolepkou objet znovu. A nemůsí se zdržovat hledáním . . .
Mně to taky přijde ujetý, na našich keškách též žádný záznam ve fyzickém logu od HB nemáme. Tak buď tam bude HB nebo jednotlivci z brigády (s tím problém nemáme). Ono to je asi opravdu o těch bodech, sakra.
mazte co je libo, za tu srandu to stoji. jen je potreba se podivat, vy vsichni rychli spravedlivi, jestli nahodou v tom logbooku ten napis H netruni, aby treba nedoslo k tomuhle justicnimu omylu to by pak mohlo byti trapne
Já ti nevím, ale trapné to je určitě u Eventu o Perníkovou GPS, tam žádné H určitě není.
Můžu vědět co to je za vaši akci a co je cílem? Aby se předešlo případným spekulacím. Teď už jen schází, aby se sešli lidi, udělali nějaký tým a každý tam nasypal co má. To bude paráda. Jinak nic proti HB nemám, jen zatím tápu nad smyslem…
Mě se to taky nelíbí, zase ve statistice spadnu o jedno místo ! :o
Navrhuju udělat GeoBodAlianci a tam přizvat nejen PaBu, ale i Hexenschussbrigade!!! A hnedle budeme na 1. místě všichni :D:D:D
kdepak, PaBa ma natolik dlouhe prsty, ze gc.com pretezuje zamerne, aby to brigadnici nemohli zalogovatB)
pokud si dobre vzpominam, na Ralsku naci brigadnici byli. jeden tam prisel v bilej ponozkach a kratasech jako tenista na zapas (nebo bavorskej turista na houby) a druhej si tam prisel pro obtiznost do tabulky :D:D:D …a nakonec se s nama ani nevyfotili:(…jak by rek’ nas Vojta, jsou to divnotyB)