Logovani nalezu partou Hexenschussbrigade

Tak Vam nevim co se to deje, ale nejak me a i par dalsim kacerum si loguje nalezy parta Hexenschussbrigade.
Logujou se i kdyz tam neni primo jejich log, ale jen log jednoho z nich.

Docela by me zajimalo, co si o tomto myslite ???
Neni to jen hon za BODY ???
Co Vy na to ???

Vzhledem k tomu, že na žádné mojí keši není v logu zápis nebo razítko Hexenschussbrigade, budu takový log mazat.

Přece nebude mít někdo víc bodů než já, no ne? :smiley:

Co na to rozumprdi z fóra? Například se tím naruší statistiky kombinací nalezených hvězdiček - oooo, hrůza! B)

SMS o logu mi přinesla po ráno milé vzpomínky na dávný event Lost in Paradise a zlepšilo mi to značně náladu. Takže dík! :smiley:
PS: Je to přece teamový log, tak nevidím žádný problém. Máme taky takový (Paradiser), byť značně skromnější :smiley: Kolik lidí z teamu musí někde být, by se mohlo logovat kolektivním nickem je věcí pouze toho teamu.
Jediný co mě na tom mrzí, že ve věčném vlákně o omezení zakládání pro nováčky, zasloužilých cacherech a další metafyzice zmizí ty kouzelné logy typu "Koukněte na toho hexnšůse - sám nic nenašel a už zaplevelil kešema celou Českou Kanadu":D:D

Hele, přiznejte se, že to je nějaká ta – jaxeto - - regrese, co? :smiley:

Přesně!!! Až nebude "Server is too busy", tak je smáznu!
Chlapci mají vyrazný rozptyl, takže pro ně asi nebude problém si stejné keše s razítkem či samolepkou objet znovu. A nemůsí se zdržovat hledáním . . .

Mně to taky přijde ujetý, na našich keškách též žádný záznam ve fyzickém logu od HB nemáme. Tak buď tam bude HB nebo jednotlivci z brigády (s tím problém nemáme). Ono to je asi opravdu o těch bodech, sakra.

Jůva, já si měl někde na vznik tohohle vlákna vsadit. :D:D:D:D

Copak na vznik - ale pojď si vsadit na vývoj!! :smiley:

Že Vám ty kecy stojí za to, to je v Pardubicích stále tolik sběhu, že se ještě nedá kešovat po okolí ???

bodyyyyyyyyy:D

nic dulezitejsiho na svete prece neni, ne?
anebo jo?
nejspis ale ne

myslim, ze geocaching jako tema diplomky by mohl zkusit nejaky adept na psychiatrii

mazte co je libo, za tu srandu to stoji. :smiley: jen je potreba se podivat, vy vsichni rychli spravedlivi, jestli nahodou v tom logbooku ten napis H netruni, aby treba nedoslo k tomuhle justicnimu omylu :smiley: to by pak mohlo byti trapne :wink:

Tohle je jediná šance jak sesadit PaBu z prvního místa ve statistice. :stuck_out_tongue:
:D:D

Ale logovat bych to nechtěl. Snad si to hoši rozdělili. :wink:

Jasně že rozdělili - přece vidíš, že server is too busy :D:D:D

Já ti nevím, ale trapné to je určitě u Eventu o Perníkovou GPS, tam žádné H určitě není.
Můžu vědět co to je za vaši akci a co je cílem? Aby se předešlo případným spekulacím. Teď už jen schází, aby se sešli lidi, udělali nějaký tým a každý tam nasypal co má. To bude paráda. Jinak nic proti HB nemám, jen zatím tápu nad smyslem…

Mě se to taky nelíbí, zase ve statistice spadnu o jedno místo ! :o
Navrhuju udělat GeoBodAlianci a tam přizvat nejen PaBu, ale i Hexenschussbrigade!!! A hnedle budeme na 1. místě všichni :D:D:D

Není přeci problém, aby jste si kdokoliv založili team a logovali od data založení společné krabičky.:wink:

Není to jediná šance. Pokud vim, tak darth_maul_3 minulý týden zažádal o české občanství… B)

Logovat to asi nebude problem, posila se zrejme vsude stejnej log :smiley:

by mě zajímalo, co je na tom logování tak srandovního, že to za tu srandu stojí.. ??

kdepak, PaBa ma natolik dlouhe prsty, ze gc.com pretezuje zamerne, aby to brigadnici nemohli zalogovatB)

pokud si dobre vzpominam, na Ralsku naci brigadnici byli. jeden tam prisel v bilej ponozkach a kratasech jako tenista na zapas (nebo bavorskej turista na houby) a druhej si tam prisel pro obtiznost do tabulky :D:D:D …a nakonec se s nama ani nevyfotili:(…jak by rek’ nas Vojta, jsou to divnotyB)

..mluviti stribro,mlceti zlato :smiley: