Logování vlastní cache

Dost mě zaráží, co si někteří hledači dovolí, když jsem se začal připravovat na cache CZFree #1, tak jsem si četl listing a narazil jsem na to, že její autor Maxinoha má cache nejen v založených, ale také v nalezených!

Zkuste se podívat na log.<o:p></o:p>

No to je tedy vylozene skandal… :smiley:

A nebo by to taky mozna mohl byt omyl. :wink:

Treba o tom jenom nevi, ze se to nedela. Koukam, ze ma najitych nejakych 28kesek a tahle je jeho prvni zalozena. Zkus mu treba misto horekovani nad drzosti tech mladejch tady na foru napsat mejl s upozornenim, ze vlastni kesku se loguje pomoci Write note a ne Found it ;o)

Už jsem mu něco psal souběžně s mým předchozím příspěvkem.

No mozna bys priste mohl i pockat na odpoved…

Já taky dneska zalogoval jednu kešku 2x. Jak je stálý problém s gc.com, tak mi log nejspíš neprošel a pak to padlo.

Tak jsem to zalogoval skrz wap.geocaching.com a večer koukám a je tam jeden log 2x …

On i kdyby to udelal straslive zakerne a zlotrile a v neposledni rade prohnane naschval, tak je to jeho problem a vubec nikomu to nijak neublizi. Cos tady teda chtel vlastne prodiskutovat?

P.S. Ten log na me teda moc zlotrile nepusobi.

Ty, ty, ty Maxinoho!! :slight_smile:

Problem vyresen…

ja jsem minuly víkend zalogoval dorcadionovi vetrnou flétnu dokonce 3x :slight_smile: no a on mi ty prebytecny zákerne beze slova smazal :)) - urcite proto, abysme ho nahodou nepredstihli :slight_smile:

Téééééda, no to je fakt “strašný”, ty aby si s těch bodů vůbec nespal, tvé starosti bych chtěl mít.
Preji ti, aby tě Maxinoha taky někde nachytal na omylu a pěkně tě hned romáznul po fórech a i s odkazama.

Protože GC.com zas nejede, tak se nepodívám :slight_smile:
Mám taky jednu keš v nalezených a zároveň vlastní.
Je to hrouzčí skrýš, nejdříve jsem jí s Míšou absolvoval, jako pohodovou procházku, později mi ji Pitr nabídl k adopci, rád jsem přijal, nemám to daleko a líbí se mi, takže tak.
Nemyslím si , že by bylo potřeba předchozí log found it mazat, jestli máte jiný názor napište.

Souhlasím, to je kosher. Já to vidím i z druhé strany - předal jsem k adopci dvě cache a pokud je nový owner nepřesune na jiné místo, logovat je nebudu, protože to je nečestné a nesportovní.

Tohle vlákno ještě funguje?

když ho někdo vytáhne z propadliště dějin na světlo, tak ano. Ale kdyby tam nebylo datum, tak by se to ani nepoznalo. Téma je to stále aktuální. muehehe

A teď si představte, že já mám dokonce na dvou svých keších i FTF! :D:D:D

Já jsem taky adoptoval dávno již slovenou (dokonce brute force methodou) kešku, log si nechávám.

Ja mam adoptovanou jednu a furt mi to delalo binec ve statistikach, kdyz se mela zobrazit jako moje a soucasne i nazelena, tak jsem svuj FI smaznul a bylo … :wink:
Ale jinak bych to taky nechal …

To přece jiný případ, když ji adoptuješ. Ale já myslím, když si vědomě loguješ svoji keš :slight_smile:

Berusko,precti si vsechna vlakna na toto tema na geocaching.cz,je jich zde podstatne vic nez toto jedno,at nemusis vytahovat davno uzavrenou vec ,pro ty co sem chodi stale.Pak si zaloz kes a delej si s ni co chces.:smiley:
Asi sis neprecetla co se zde pise…Neptejte se prosím opakovaně na věci, které už byly mnohokrát popsány …Dekujeme

Já mám někdy sto chutí zalogovat si vlastní keš, když ji najdu při kontrole jinde, než jsem ji dal :wink: