Treba o tom jenom nevi, ze se to nedela. Koukam, ze ma najitych nejakych 28kesek a tahle je jeho prvni zalozena. Zkus mu treba misto horekovani nad drzosti tech mladejch tady na foru napsat mejl s upozornenim, ze vlastni kesku se loguje pomoci Write note a ne Found it ;o)
On i kdyby to udelal straslive zakerne a zlotrile a v neposledni rade prohnane naschval, tak je to jeho problem a vubec nikomu to nijak neublizi. Cos tady teda chtel vlastne prodiskutovat?
ja jsem minuly víkend zalogoval dorcadionovi vetrnou flétnu dokonce 3x no a on mi ty prebytecny zákerne beze slova smazal :)) - urcite proto, abysme ho nahodou nepredstihli
Téééééda, no to je fakt “strašný”, ty aby si s těch bodů vůbec nespal, tvé starosti bych chtěl mít.
Preji ti, aby tě Maxinoha taky někde nachytal na omylu a pěkně tě hned romáznul po fórech a i s odkazama.
Protože GC.com zas nejede, tak se nepodívám
Mám taky jednu keš v nalezených a zároveň vlastní.
Je to hrouzčí skrýš, nejdříve jsem jí s Míšou absolvoval, jako pohodovou procházku, později mi ji Pitr nabídl k adopci, rád jsem přijal, nemám to daleko a líbí se mi, takže tak.
Nemyslím si , že by bylo potřeba předchozí log found it mazat, jestli máte jiný názor napište.
Souhlasím, to je kosher. Já to vidím i z druhé strany - předal jsem k adopci dvě cache a pokud je nový owner nepřesune na jiné místo, logovat je nebudu, protože to je nečestné a nesportovní.
když ho někdo vytáhne z propadliště dějin na světlo, tak ano. Ale kdyby tam nebylo datum, tak by se to ani nepoznalo. Téma je to stále aktuální. muehehe
Ja mam adoptovanou jednu a furt mi to delalo binec ve statistikach, kdyz se mela zobrazit jako moje a soucasne i nazelena, tak jsem svuj FI smaznul a bylo …
Ale jinak bych to taky nechal …
Berusko,precti si vsechna vlakna na toto tema na geocaching.cz,je jich zde podstatne vic nez toto jedno,at nemusis vytahovat davno uzavrenou vec ,pro ty co sem chodi stale.Pak si zaloz kes a delej si s ni co chces.
Asi sis neprecetla co se zde pise…Neptejte se prosím opakovaně na věci, které už byly mnohokrát popsány …Dekujeme