Dobry den,zajimal by mne nazor kacerstva na logovani nalezu opravdu malinkym detem :)… Maji z toho neco, nebo je to jen log pro pocet? Co myslite?
To je asi jako spořit malému/malé na knížku, že až bude mít 18, bude tam mít hóóódně penízků.
Takhle bude mít v osmi třeba pěkných pár kešek, které si ale vůbec nebude pamatovat…
Nu, každému, co jeho jest. ![]()
Je to nesmysl.. možná ještě tak pro rodiče bookmark "Tady bylo naše miminko", ale vlastní log a logování je nesmysl. Rád bych viděl takového kojence co vyluštil mysterku apod.
mam totiz podobny nazor a kdyz kolikrat ctu logy typu hezka keska, celou jsem ji prospal, mamka to krasne vylustila, prijde mi to jako honeni bodu. A delame to pro cisla nebo pro radost z pohybu, z poznani, z prirody? Teda my alespon jo ![]()
Mě je to fuk ![]()
A některé keše, založené naším geniálním miminkem Bartolomějem jsou moc pěkné.
A mladým patří svět, tak jim nebraňte v rozletu …
Flame jako stvorene pro H+ ![]()
Jen tak mimochodem brundi nezavadis tem malejm ze to maj "bez prace"?
Nekdo z pritomnych rozumprdu si zkusil nekdy dotlacit kocarek na kes v lese na kopci a miminaka u nej vyfotit? Protoze jestli to tak udelam zrovna na vasi kesi, tak vasi kes malej H+ nasel - at se vam to libi nebo ne… ![]()
A co bude malej H+ delat se svym uctem, az zacne kriticky premyslet - to s dovolenim necham na nem a ne na vas… B) (btw. mozna bude mit tou dobou vic nalezu nez sobikovi a brundi dohromady - on totiz netravi veskery cas rozumprdenim na foru) ![]()
prave tu "praci" s tim mam rad ![]()
pod tohle bych se podepsal!
KUA CO JE VAM DO TOHO!? …
Esli nekdo vozi/nosi/tlaci mimino/dite na kes a zaloguje ji, tak vam je do toho VELKY PRD!
a propo… uz vidim, jak nas Kuba dologovava kese s dodatkem "byl sem tam s tatou jako mimimo viz tatuv log" … B)![]()
no neni to to same jako pri "rozpadu" tymu!? … B)
A tak zas ownerovi té které kešky to vadit nemusí, prcek tam fyzicky byl (tedy aspoň snad ano…) a jestli jsou rodiče takoví stráááášně hodní, že založili účet i mimišákovi, to je jen a jen jejich věc.
Kdyby se mi takhle někdo lognul na mojí keši, nijak by mě to nerozházelo.
A je mi to celé jakože phuk. B)
Sice mi to přijde ujetý, ale mnohem ujetější mi přijde zakládat kůli tomu vlákno, protože je do toho každýmu úplný kulový.![]()
Řešte si raděj vlastní problémy.![]()
To s tema vlastnima problemama je trefny… ![]()
Btw. motivace muze byt napriklad - proc bych jezdil s kocarkem na kese v okoli, kdyz je mam vsechny vyzobany? Protoze tam malej H+ jeste nebyl!! B)
Hele a když to teda něděláš pro čísla, proč řešíš čísla ostatních?:p:D
a kdo resi cisla ostatnich?
koukam ze zeptat se na nazor je asi spatne:)
Ne, spatne je, kdyz si nekdo ani nedokaze propojit profil na geocaching.cz a geocaching.com… ![]()
Ále. ![]()
lol
Lol já nemůžu. Nevim, jestli by se piva a večeře nechtěly podivat, co je venku tak veselýho. ![]()
Příjde mi to takový úplně na nic, prostě jako když hormonálně poblouznění rodiče založí dvouletému dítěti profil na lidé.cz…
My s Tomarctus nedávno rozebíraly možnost, kdyby založila účet psovi.![]()
Že by s sebou nosila polštářek s inkoustem a nálepku s nickem a nechala Šeronečku otisknout tlapu do logbooku. Akorát u mikrokeší by její papírový log zabral místo pro tři zápisy…