LogTB - protahovatko TB/GC kesemi

Ja to nikdy nenaprogramoval, zustalo to jen u dosti detailni specifikace. Nebyl cas, bohuzel.
Taky by se mi to libilo a taky bych to mnohokrat pouzil, ale zatim si vystacim s fieldnotes.

Mou negativni strankou je, ze se snazim vetsinu veci delat "moc dokonale", takze je z toho najednou obrovsky projekt, do ktereho se mi moc nechce (pri te vidine hodin a hodin u pc)…

Ja te chapu, tak holt zustanu u FN…
Ono kdyby tohle vsechno GG umel a zaroven by si ten log ulozil rovnou jako log (jeslti by to teda slo) a nemuselo by se to dotahova pres GJ, usetrilo by o hodne casu (treba pri logovani vlecky, FCPT apod)…uz si fakt moc vymejslim, ja vim :smiley:

To by stejne neslo, protoze by GG nevedel LOGID toho logu a pri pristim importu listingu by dochazelo k duplikacim logu (podle logid je geoget od sebe rozeznava). Cili i kdyby podobne udelatko existovalo, tak by vzdy pouzivalo GJ k zpetnemu dotazeni.

Ja o tom mam fakt jasnou predstavu… ale bohuzel.

Takže stručnej návod:
1, Zjistim si číslo TB/GC (viz výše) a vyplnim ho v LogTB.config.pas
2, Zjistim si pořadí toho TB/GC na logovací stránce (pokud je třeba druhej v pořadí použiju 02) a vyplním v configu
3, Pak v configu vyplnim univerzální text logu
4, V GeoGetu si vyfiltruju keše do kterých chci TB/GC zalogovat a seřadím si je ve správným pořadí
5, Pustím plugin LogTB

je to jen ukazka prace s formularema v jarrym, a jelikoz to bylo stvoreno k jednomu jedinnemu ucelu dologovani par kesi, tak neni v planu dalsi vyvoj, pridavani funkci, mazani logu, logovani FN a kdovicojeste si tu vymyslite :stuck_out_tongue:

http://mikrom.cz/dokumenty/97/

Vypada to pekne a pouzitelne. Ale abych to mohl vyzkouset, tak mi stale chybi ciselne ID coinu. To nevim, jak a kde zjistit. Diky za radu.

zdravim do hradce :slight_smile:

1. na strance http://www.geocaching.com/my/default.aspx najdes v pravem sloupci dole seznam trackovatelnych predmetu co mas u sebe
  2. kdyz na jakykoliv z nich kliknes tak bude url adresa vypadat nejak takto http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=[b]1678355[/b]
  3. no a to id= na konci je to cislo, takze treba pro muj coin 1678355

Jak jednoduché, díky do TU :slight_smile:

Halo, máte prosím někdo za poslední měsíc vyzkoušeno, že to funguje? Díky za info.

Tak se ptám ještě jednou, protože se dostane dotaz nahoru a bude chvilku na očích.
Máte někdo za poslední měsíc vyzkoušeno, že toto protahovátko funguje?
Díky.

no u Tebe je nakej divnej ten jarry, musime se scuknout na tv..

Jak jsme na tom? Nezměnilo se něco?

Posuneme nahoru, jestli někdo něco neví :slight_smile:

Tak jsem chtěl tento plugin použít a končí na chybě viz příloha. Nějaké rady, kde by mohl být zakopaný pes? Díky…

chyba je v tom, ze ten plugin byl stvoren na jednu jednorazovou akci a nema zadny dalsi vyvoj. proto ani neni nikde moc ke stazeni.
byla to spise ukazka co vsechno geojarry umi, protoze prace s formulari na webu gc.com je v geojarry trochu vyssi divci. takhle by mel pripadny zajemce moznost vychazet z prikladu.

a ne, nehodlam skript dale udrzovat, at si ho pripadne zajemce upravi sam tak aby fungoval s novou verzi webu gc.com
je to totiz docela humusarna zalogovat na vsech kesich WN, predstav si ze jsi owner nejake serie a nekdo te zasype notifikacema o noutu, prislo mi par rozhorcenych mailu od owneru..

Ok… nechám to být. Díky za reakci.

P.S. Pokud jsem autor série keší, nedivím se tomu, že mi chodí desítky mailu. Nebo je snad někdo po jednom čte?