Logy-upozornění emailem

Zdravím,chci se zeptat,z ničeho nic nám přestali emailem chodit upozornění s novými logy na našich keších. Teď třeba jsem náhodou zjistil po kouknutí do listingu že jsme měli na keších návštěvy. Že bych omylem někde něco vypnul? Dá se to nastavit? Díky

A neni ten email nahodou u seznamu? Viz okolni vlakna, kde se to toci uz 14 dni…

Nebo pokud máš mail na gmail.com, tak ti to mohlo začít padat do spamu (řešili jsme to teď s pár lidma na facebooku).

Je to email na Seznamu a více jak rok fungovalo vše v pohodě.

je to nejspis nejakou zmenou ma strankach geocaching.com. Od te doby co nechodi maily maji novej vzhled i logy na prvni strance jednotlive kesky. Driv jich tam bylo asi 6 a zbytek na dalsi strance, ted je jich na prvni strance mnohem vic. Myslim ze z tohoto duvodu mi treba u handygeocaching nejde zobrazit v mobilu logy…:frowning:

Teď jsem koukal a zlom nastal 13.9. Na jedné z keší jsem měl ten den dvě návštěvy,na jednu upozornění přišlo,na druhou ne. Po 13.9. najednou nechodí emailem logy ani u jedné keše

Uz se to tu resi dlouho a v x vlaknech. Na Seznam logy mailem nechodi. Idealni je prejit na gmail, kde se muze zpocatku vyskytnout problem, ze posta pada do Spamu, ale jde ho to rychle odnaucit.

Nejobsáhlejší je toto:
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=20333

Gmail je jasná volba.

Logy pod listingem se natahují a zobrazují dynamicky při rolovaní smětem dolů (proto jich je tam víc a víc a víc.. :-). Po načtení čisté stránky tam naopak žádné nejsou, takže handygc tam nic nenajde (odhaduji, že neumí interpretovat ajaxí a dhtml akce…)

Zkusil jsem ten G-mail,po odeslání emailu ze Seznamu na G-mail se mi asi po 3vteřinách objevil ve schránce a asi po 10vteřinách pípl nová email v telefonu jelikož už od výrobce je tam klient G-mail. To je luxus. Jenže po zadání nového emailu na gc.com jsem odeslal ověřovací email a dorazil do spamu na což mě klient v mobilu neupozorní. Takže na Seznam to nechodí vubec a na G-mail do spamu. Hrůza. Jak ho to ODNAUČÍM??

Ve spamu ho označ, že tohle spam není a je to

To co pise wasapela by melo stacit, ale jeste jde nastavit filtr napr. od: [email protected] (pripadne obsahuje slova: geocaching) a nastavit Nikdy neposílat do složky Spam.