tento víkend jedem do Londýna. Už mám vybrané nějaké ty virtálky a nějaké ty parkovky. Je tam něco extra co stojí za keškovací návštěvu? A dá se vzít něco zajímavého na kraji Londýna v dosahu metra?
tak v dosahu metra je rozhodne "chiltern hundred" …Geocaching
velke vlakno o teto serii najdes v tematu "ze by silenec" .)
Já jsem byl z kešek v Londýně celkem zklamaný, ale některé byly fajn třeba GC1HNEW - fajný nápad, ale je to na delší dobu. Pak určitě stojí za navštěvu Greenwich , pěkná je i GCH9HP kousek dál byla GCR57T ta určitě stála za návštěvu ale teď je disabled, z GCVMWD je parádní výhled, a ještě se mi celkem libila GCVKZ9
Já když jsem koukal co bych mohl odlovit v Londýně, tak jsem si naplánoval výlet sem: http://www.geocaching.com/map/default.aspx?lat=51.43795866101648&lng=-0.2652168273925781&zm=13&mt=m
Bohužel nám pak nevyšel čas, ale vypadá to tam pěkně…
Edit: Metro je "zarohem".
Myslím, že série WTF (http://www.geocaching.com/map/default.aspx?lat=51.5019&lng=-0.36313) by do vlákna "že by šílenec" taky zapadla. ![]()
Pro přiblížení metrem to ale vypadá nadějně… jen ta celková vzdálenost. B)
P.S.: je jen pro PM
Mam jich jen par, ale nulty polednil je snad povinosti
Navic pekny vyhled. Kousek vedle jsem dal [cache]GC11394[/cache] jinak ted jsem koukal je tam nejaka serie, ale to bude o nicem. Pak jsem byl v parku na severovychode. Pekna prochazka okolo mistniho rybnika a prilehle zelene. Libilo se mi provedeni - kamen a zespod krabka (vetsinou mikro). Koukas na to a pak kopnes do sutru a rikas si, proc tu je a pak to zjistis proc ![]()
Do Londýna jedeme příští týden:-))) Samozřejmě tam jeden kvůli městu a jeho atmosféře!!! - to byla první myšlenka plánu naší dovolené:-)))), která se čím blíž se odjezd blíží tím víc se mění na atmosféru pro hledání kešek:-)
Domácí příprava je důkladná, sice se moc nestíhá překládat, jak bylo vymyšleno v původním plánu,ale myslím, že si poradíme na místě. Takže až dorazíme dámě vědět těm, kteří v budoucnu budou pomýšlet na stejnou dovolenou jako máme my.-)B)
to je náhodička, kolik kačerů jezdí do Londýna. My měli termín vybraný ještě před vláknem o šílenci :), ale je fakt že nás to ovlivnilo a nejspíš kus WTF série dáme
takže jestli tam někdo budete 7-10.2 tak se možná potkáme
No my taky, letenky už máme půl roku:-) Londýn je naše oblíbené město/hlavně mojí segry:-)/ a rády se sem vracíme:-)) Jinak máš pravdu je docela možné, že se vážně potkáme odlétáme 7.2 a vracíme se 15.2 :-)))![]()
Já jsem si v Londýně perfektně užila kešování v Regent’s Parku (metro je kousíček), ale třeba od Toweru mám taky dva nálezy.
My letíme už teď v pátek a vracíme se v neděli. Tipů se sešlo dost, uvidíme, co z naplánovaných 35 kousků vyjde. Každopádně i když nic nenajdem a dáme jen virtuálky, může to být zajímavé.