Má tu někdo prosím zkušenost s následujícím problémem v aplikaci Looking4Cache? Včera jsem v ní napsal dlouhý log a omylem jsem mu dal datum 17/03/2018 (tj. budoucí datum). Log nejde odeslat a nachází se v "neodeslaných datech" s chybou "Fehler: 15 - The DateTime provided must be between 2000-01-01 12:00:00 and XXX", kde XXX je aktuální datum a čas. To mi sice dává smysl, ale nemůžu si ten log rozliknout, abych ten text, který jsem datloval na telefonu dost dlouho, zkopíroval a použil znovu. Neodeslaný log sice jde smazat, ale to pochopitelně moc nechci. Jediné co mě napadlo je, počkat na 17/3/2018, kdy už to půjde poslat. Napadá vás něco rychlejšího?? Díky předem
Co zkusit přenastavit datum na mobilu, nepomohlo by?
Dík. To ale nepomohlo. Myslím, že to bere čas ze serveru geocaching.com.
Připoj si mobil k počítači a přes iTunes otevři mobil. V nabídce Sdílení souborů najdeš L4C a v něm 3 soubory database.sqlite*.
Ty si zkopíruj do počítače.
Teď budeš potřebovat nějaký program na práci s databází SQLite. (Já používám plugin do Firefoxu SQLite Manager. Jen mám pocit, že v aktuální verzi už nefunguje.) Na https://www.geoget.cz/doku.php/user:databaze je víc vhodných programů.
Otevřeš tabulku ZSENDCACHELOG. Bude Tě zajímat pole ZTEXT.
Mnoho štěstí
Díky, díky vkvkvk za precizní odpověď! Problém vyřešen, text zkopírován a můžu logovat přes počítač (teda až trochu vychladne, už není nejmladší). Fakt mi tvůj návod a výsledný úspěch udělaly radost!