Lov na prvním rande ?!

Napište prosím zkušenosti.O víkendu chci jednu slečnu pozvat na výlet a nevím zda je vhodné chovat se jak "malej" na první schůzce,ale zase lepší at to ví předem než aby to potom prasklo :slight_smile:

Heh to je fakt dobrý problém :smiley:
Tobě přijde, že když kešuješ (zvlášť na výletě v lese, kde uděláš za den 2 kešky, ne odpoledne v Praze nebo Brně kde můžeš kombajnovat), chováš se "jak malej"? :wink:
Každopádně bych řek: ANO.
Protože jestli kešuješ častěji než příležitostně, stejně by to brzo prasklo. A když jí to bude vadit, aspoň budeš mít jasno rovnou, ne? B)

Slecny hledaji prachaty magory a dobrodruhy.. takze ji to vybal hned na tom rande a mavej pred ni gps… Co nezna, nedokaze okamzite od oka ocenit, ale kazda vec, co si koupi chlap, je podle zenskych draha zbytecnost, takze mas vyresenou financni situaci a nebudou nasledovat nenapadne otazky typu "a kolik ti vlastne platej?" :slight_smile: A dobrodruznou dusi hledace pokladu ji dorazis, kdyz se zameris na vypraveni o hledani po zriceninach a jinych romantickych mistech :slight_smile: To je tutovka, dej na me :slight_smile:

Jsem taky pro kesovani na prvni schuzce, vylucovaci metoda musi fungovat…:o)))

Taky to tak cejtim.Uvidím a napíšu.Ale Válečnej pokřik asi vynechám (vtip :slight_smile:

Já bych se nebál to provalit, ale musí se to náležitě podat. To nejdůležitější je přece, že člověk pozná zajímavá místa a ta krabice jaksi bonus navíc, ne? :wink:
A pokud se ti zdá, že se chováš jak malej, tak věz, že mezi námi jsou takoví, kteří jsou schopni za jediný den nasbírat tolik keší, kolik jsi zatím ty nasbíral celkem :smiley:

Jo a pokud projevi zajem a chtela by s tebou nekdy nekam na kesku, tak DOPORUCUJI neco, pri cem se projde kolem ohrady s konmi. Tohle je mi taky zahada, nicmene to zabere :slight_smile:

No tak to já právě mám !
Jsou tam kůzlátka a ovečky a výhled :slight_smile:
[gc]GCKPKN[/gc]

zajímali mě právě vaše dobry a špatný zkušenosti s GC na FD :slight_smile:

Jinak obcas mám choutky dát si ještě jednu .. ale zatím na to nejsem vybavenej(zkusenosti a organozace) a jezdím spíše po CACHE pustčím krajy i když za horama (brdama) u Příbramy je to celkem zakesovany :)Ale tam zatím jezdim jen pro FTF :wink:

kuzlatka a ovecky ne, to chce fakt kone :slight_smile: poradnyho hucula proste :slight_smile:

To mám přesně namysli , pokud jí nevtahnu do "situace" tak asi nenajde pochopení pro moje náhlé rozjaření z "krabičky".
Uvidíme je fajn tak počasí bude snad taky. Tak to nemůže bejt špatný ..

BTW: s kámošem šla tuhle lovit přítelkyně a byla jak pominutá chtěla ještě a ještě .. :)Ale to by mi nevadilo..:smiley:

"pustčím krajy u Příbramy"? Myslím, že jsou jiné věci, které by ji mohly vadít víc… Takže klid a jdi do toho :wink:

Cha, tuhle taktiku jsem taky zkoušel a ta moje to jakž takž přijala. :slight_smile: Nicméně když dojde na samotné hledání kešky, začne se tvářit jak kakabus, sedne si někde opodál do trávy a kouká na mě jak na magora :stuck_out_tongue:
A nepřejte si vidět, co se stane, když to výše zmiňované "zajímavé místo s krabicí jako bonus", nakonec tak moc zajímavé není… :D:D:D

Chehe, no já zírám, dej sem svůj telefon a čas rande, budeme posílat online rady :smiley:

No a kdyby to nevyšlo, tak jí tě bude alespoň líto, a to je taky dobrý začátek :slight_smile:

Neco jako ptak kukacka, viz Simek a Sobota? :slight_smile: Jo a dalsi rada - nech ji to najit, kdyz uz budes vedet, kde to je. Nejak ji tam nazen (zkus se podivat jeste tamhle, ja se mrknu tady pod ten kamen jeste, jo?).

a co zkusit nějaký hospodský event? Když to vydrží, je to vyjímečně odolnej kus a té se drž :smiley:

Já teda zkušenosti s kešováním na FD rozhodně podat nemůžu, protože kešovat jsem začal až během vztahu. Nakonec jsem ji i dokopal založit si vlastní konto a zejména při výletech se mnou kešuje docela ochotně. Jen ji jaksi nebaví přehrabávání humusu na městských keších, která se navíc ukáže jako ukradená…

Koně fakt fungujou: teď v srpnu na dovolený jsem nám pod záminkou, ať nejdem zpátky stejnou cestou dooost protáh výlet (ale bylo to i o těch 2 keších cestou), ale jelikož jsme prošli kolem (spíš skrz) ooobrovskýýýho stáda Huculů, které se tam v údolí navolno páslo, vůbec to nevadilo :slight_smile:

Fakt bych rad vedel, co to je za chemii mezi zenskou a konem. Ono nestacilo, ze jsme jednou po celodennim litani po republice a hromade keskach po ceste byli utahani fakt slusne, pritelkyne si porucila videt jeste novou sochu kone u nas (a cirou nahodou u konskeho vybehu) a z auta byla venku driv nez ja, i s fotakem. A najednou plna energie. Mi nejde do hlavy, ale hodi se to vedet :slight_smile:

co takhle fórum fotky dětí, počatých u keší? :slight_smile:

:D:D:D