Lov s magnetem

Ahoj,magnet mám,ale ještě jsem jej nevyzkoušel v praxi, a tak by mě zajímalo,jak na to,prostě přiložím k železné tyčce a tahem vytáhnu? Přes hledat jsem našel pouze rady jaký magnet kouupit,můj má asi 6 cm na vysku a průměr asi 55 mm

Tak pořád přemýšlím o tom, co tím chtěl autor říct? :o

a) potřebuješ magnet na odlov nějaké keše?
b) potřebuješ magnet na výrobu nějaké keše?
c) narazil jsi na nápovědu "Magnet" a nevíš co s tím?

Že by nápověda magnet? Jak říkám magnet mám a zajímá mě,jak s magnetem zacházím při odlovu,jestli jen přiložím magnet např.k železné tyčce a táhnu,tak o to se mi jedná.Dík,omlouvám se za zmatený dotaz,ale položil jsem to snad pochopitelně

myslim ze napoveda magnet znamena ze keska je magneticka a je k necemu tim magnetem pripevnena;)

ikdyz uz jsem videl i kes kde musis magnet aktivne pouzit abys dostal souradnice;)

Napoveda "MAGNET" v 99.9 % opravdu znamena, ze dana kes, nejcasteji mikrovka znacky Tic Tac, je prichycena magnetem at k dopravni znacce, parapetu ci Skodovce 120 -> pokud nemas potrebu, nemusis si zadny magnet porizovat a nosit jej s sebou.

V Olomouci potrebujes magnet na Pripady detektiva Kamila Broucka III, ale jak s nim nalozit, to uz si zjistis sam :wink:

Tak to je opravdu na 99.99999% nápověda ve smyslu, že krabička je připevněna magnetem k nějakému předmětu, dutiny atd…

Pokud by šlo případ, kdy je magnet potřebný k odlovu keše, určitě by to vyplynulo z listingu nebo ta nápověda byla trochu jinačí..

Ještě jednou,chápu,co znamená nápověda magnet,ale více pro mě důležitý je odlov,zatím se magnetickým vyhýbám,protože teoreticky jsem nevzdělán,takže ještě jednou,je to tak,že přiložím k železnému předmětu magnet a tahem vytáhnu kešuli,o tohle se mi jedná,dík

Jeste jednou, magnet znamena, ze krabicka drzi magneticky. Odlov probiha tak, ze natahnes ruku, chytnes do ni krabicku a primerenym tahem prekonas magnetickou silu, ktera pridrzuje krabicku pomoci magnetu ke kovovemu povrchu :slight_smile:

Krásně řečeno. Analogicky: když bude hint okap, budeš s sebou na odlov keše nosit kus okapu? :o

Mam takovy pocit, ze tady nikdo nechape o co ti vlastne jde :smiley:

:smiley: ..kus okapu, to je dobrý :smiley:
Jinak je to přesně jak už je psáno, jednoduše je krabička přichycena magnetem a Ty ji musíš jen najít a vzít. :wink:

Já bych možná ještě doplnil, že kešky s nápovědou "magnet" se hledají na ocelových předmětech, zejména na jejich zadních nebo spodních stranách nebo v jejich nějakých škvírách a skulinách.

Díky konečně mi někdo poradil,na hint okap si vážně okap nevezmu :smiley:

Nedejboze aby byl hint pako :D:D:D

Jenže u některých magnetových keší bývá poté problém, aby krabička při vrácení zpět držela.. někdy prostě ne a ne držet. To se mi stalo u jedné pražské, kdy jsem ji našel po cca 2 mituchách, ale kvůli trucování magnetů (kdy se popřely všechny fyzikální zákony) a množství kolemjdoucích mudlů, jsem ji vracel alespon minut 15.:smiley:

To je v pohodě, ten je se mnou vždycky … :smiley:

Kdo z nás, kteří s tebou občas lovíme, na mysli ti tane?
Vyslov se jasně, Osíku. B)

Tak tuto doporučuji, když už ho taháš s sebou: [cache]GC14YZC[/cache]

Dovolím si tak úplně nesouhlasit. Kešku s hintem magnet jsem našel přichycenu k betonovému nosníku. Ten magnet byl tak silný, že ji udržel na těch armaturách uvnitř. Zíral jsem na to jak jelen.
Ale v 99,99% případů máš samozřejmě pravdu. :stuck_out_tongue:

Zajímavé, člověk se pořád dozvídá něco nového… Ono si dokážu představit, že keška bude na plastu, uvnitř kterého bude nějaký kov nebo magnet