Ahoj,magnet mám,ale ještě jsem jej nevyzkoušel v praxi, a tak by mě zajímalo,jak na to,prostě přiložím k železné tyčce a tahem vytáhnu? Přes hledat jsem našel pouze rady jaký magnet kouupit,můj má asi 6 cm na vysku a průměr asi 55 mm
Že by nápověda magnet? Jak říkám magnet mám a zajímá mě,jak s magnetem zacházím při odlovu,jestli jen přiložím magnet např.k železné tyčce a táhnu,tak o to se mi jedná.Dík,omlouvám se za zmatený dotaz,ale položil jsem to snad pochopitelně
Napoveda "MAGNET" v 99.9 % opravdu znamena, ze dana kes, nejcasteji mikrovka znacky Tic Tac, je prichycena magnetem at k dopravni znacce, parapetu ci Skodovce 120 -> pokud nemas potrebu, nemusis si zadny magnet porizovat a nosit jej s sebou.
V Olomouci potrebujes magnet na Pripady detektiva Kamila Broucka III, ale jak s nim nalozit, to uz si zjistis sam
Ještě jednou,chápu,co znamená nápověda magnet,ale více pro mě důležitý je odlov,zatím se magnetickým vyhýbám,protože teoreticky jsem nevzdělán,takže ještě jednou,je to tak,že přiložím k železnému předmětu magnet a tahem vytáhnu kešuli,o tohle se mi jedná,dík
Jeste jednou, magnet znamena, ze krabicka drzi magneticky. Odlov probiha tak, ze natahnes ruku, chytnes do ni krabicku a primerenym tahem prekonas magnetickou silu, ktera pridrzuje krabicku pomoci magnetu ke kovovemu povrchu
Já bych možná ještě doplnil, že kešky s nápovědou "magnet" se hledají na ocelových předmětech, zejména na jejich zadních nebo spodních stranách nebo v jejich nějakých škvírách a skulinách.
Jenže u některých magnetových keší bývá poté problém, aby krabička při vrácení zpět držela.. někdy prostě ne a ne držet. To se mi stalo u jedné pražské, kdy jsem ji našel po cca 2 mituchách, ale kvůli trucování magnetů (kdy se popřely všechny fyzikální zákony) a množství kolemjdoucích mudlů, jsem ji vracel alespon minut 15.
Dovolím si tak úplně nesouhlasit. Kešku s hintem magnet jsem našel přichycenu k betonovému nosníku. Ten magnet byl tak silný, že ji udržel na těch armaturách uvnitř. Zíral jsem na to jak jelen.
Ale v 99,99% případů máš samozřejmě pravdu.