lov v Praze a jiných velkých městech

Mám dotaz lovíte v Praze a jiných velkých městech a nebo se tomuto místu vyhýbáte a kombajny po městě na klasické krabky nesnášíte.

NO ono je to trošku těžké, když člověk bydlí ve velkém městě. Nic jiného mu totiž nezbbude, než lovit. Samozřejmě máme radši kešky v přírodě,ale na druhou stranu je milé překvapení najít final třeba multiny kousek u svého baráku nebo v místěch, kde člověk chodí fakt často:-)))

no myslim, ze na tohle existuji tri jasne odpovedi:

ano, ne, oboji :smiley:

jinak btw kazdy lov ve meste nemusi byt kombajn. :slight_smile:

snažím se lovit jen multiny a mysterky teda poslední dobou. Přijít někam od počuraného okapu vzít mikrošku a pak si vzpomínat proč jí tam autor chtěl dát no nevím prostě mě to nepříde jako praví smysl GC

Neexistuje jen jedna správná cesta :slight_smile:

Ale ty kešky v přírodě mám raději :slight_smile:

není nad to vrátit se z kola špinavej unavenej po 90km a 11zařezech

Musim rict, ze apriory nechovam k mestskym keskam odpor, ale naopak. Bydlim uz hodne let v Praze a diky keskam vidim, ze je spousta mist, kde jsem nebyl. A to i v bezprostredni blizkosti meho bydliste. A pokud jsem na miste jiz byl, tak treba z perfektniho listingu se dozvim veci zcela netusene.
Stejne tak pekne udelana multina v jinem meste muze zprijemnit zastavku na ceste a behem hodiny seznamit se zajimavostmi mesta, kam se treba uz nikdy nedostanu..
Samozrejme asi jinou hodnotu ma tiktakovka zahrabana mezi vajglama ve krovi pred ZS na sidlisti a s obsahem listingu typu "tady jsem poprve propadnul.." :wink:

HOWGH, bratře. Líp bych to nenapsal.

Jinak, taky mám radši ty "zálesácký" kešky. Ale jednak ty místa, o kterých jsem ani netušil, a jednak kvalita mysterek u nás na jihu i to město činí lákavým :slight_smile:

V Praze bydlim, a kese si vybiram dle toho, jak mne oslovej po precteni listingu - logu. Ted zacina fungovat i hodnoceni, tak vyber tech lepsich bude i o trochu jednodussi.
Kombajnove loveni neprovozuji, ani nehodlam - pri vetsine odlovu jsem na prochazce s malou dcerkou ("tatinku, kabiku hledat!"), a jelikoz musi po obede spat popr. musime byt rozumne doma, stejne nemam na vyber.
A touhu po kesich v lesich, terenu … mimo mesto resim formou rodinnych vyletu o vikendu.

Ted jsme se mihli v Plzni a pri tom dali malinkej kombajnek… ani jedna z kesi nebyla na "pochcanem" a spinavem miste!
Skoro vsechny mely napad, origo zpracovani, drze umisteni, … u kazde jsme se bavili! A o to myslim jde!
Takze ja se mestskemu lovu (kombajnu) nijak nebranim!.. :wink:

neodsuzuju městské kešky ale chci mít s toho ten zažitek a ne hrr ať jich mám co nejvíce.a pak mi splívají všechny do sebe.Prostě mám o Gc předstyvy a některé kešky je nenaplňují