No, když už se tu vyplňují tabulky, tak mi právě napadla ještě jedna úchylárna: pojďme se chlubit kdo má kolik ikonek u keše pod nápisem Logged visits. Keš kterou jsem adoptoval jich má málo, ale taková GCRG8P od maros251/Barrandoffska dynastie jich má hned deset. Pokud vím chybí jí tam už jen needs archived. Víte někdo o keši která jich má alespoň stejný počet?
No jasny…Pra(s)charna [cache]GC17K5F[/cache] 12 kousku…
No, tak to klobouk dolu, to je asi maximum. Vlastne chat na tehle kesi jsem kdysi take sledoval. Ale je fakt, ze jen tak nejaka kes nedostane Unarchived log.
Ted koukam poradne, a chybi ji needs maintenace. Takze meta 13 ikon je teoreticky dosazitelna.
A ještě modrej křížek, by tam mohl být ![]()
docela pestrej je i zizkovskej JARA
navic 7x Update Coordinates je taky unikat:D
koukam, ze Cowboyovy kesky jsou vubec v tomhle ohledu jedna lepsi nez druha - jeho prvni zalozena [cache]GCXT2G[/cache](driv nez prvni nalezena) ma taky pestry vyber vcetne Archive/unarchive…![]()
P.S. Ted koukam, ze kdyz ji poslete Needs Archived, tak bude mit vsechny ![]()
Takže 14 je maximum?
Tak tady je další [cache]GC14YM4[/cache]
Ještě mně napadá takový červený puntík, asi odpublikační, ale ten se asi časem smaže.
ano, odpublikační (retract listing) červenej puntík si myslim že zůstává…
akorát si zrovna nemůžu vzpomenout na nějakou konkrétní keš, to bude muset ověřit spíš někdo z Prahy ![]()
Jeden Benjův most ([cache]GC1PCF2[/cache]) měl taky 14. Dokonce to bylo součástí luštění.
A koukám, že u těch předchozích je 14 jen proto, že Post Reviewer Note je tam z nějakého důvodu dvakrát.
EDIT: Zjevně jsou zvlášť ty od reviewerů a od autora.
Nejblíž myslím najdeš [gc]GC13DAD[/gc]