Zajímalo by mě, jak se bere odlovení Mystery nebo Multi kešek bez luštění? …for.ex :K souřadnicím mě přivede 6. smysl, dobrý čuch, souřadnice mi zdělí duch svatý, nebo se mi zjeví ve snu
Zajímal by mě váš postoj. Přecejen když se u mysterky obtížnosti 5/5 objeví log od cachera s 6ti nálezy typu "nalezeno bez potíží" určitě to pobouří stovkový kačery, kteří si nad keší lámou hlavu už nějakej ten pátek. …Jak na dotyčného bude pohlíženo? "Ty svině bažantská"? nebo "Nj, měl jsi štěstí" ? …(je luštění cesta ke keši, nebo je keš třešnička luštění???)
Geocaching je hra, která má nějaká základní pravidla a to ostatní je nahráčích - kteří ho hrajou. To se mi tom líbí. Každý si může hledání přiohnout dle vlastních schopností, možností atd.
Pokud se někdo dostane k souřadnicím jiným způsobem, než že bude týden luštit nesmyslné kódy, je to jeho věc a jeho svědomí. Takže nevím proč to tu stále řešit. Prostě se smiř s tím, že ten člověk krabičku našel, zalogoval se a hotovo.
To bude zase flame a určitě se tady ozve někdo, kdo má na ty mysterky svůj ceník B):p:o
Geocaching je hra. Co tě žere? Jak vyluštit mysterku bez hlavy? Ukaž mi ho. Na to, abych z někoho vymámil souřadnice musím mít taky hlavu… Vadí ti,že on ji má a ty ne? No a co. Co má co společného počet nálezů s chytrostí? Dle mého nic. Klidně to může být někoho první keš. Proč ne?!
Co je ale hlavní, je to jen a jen morální otázka toho kačera. Bude mít radost z toho, že získal nějaký bod podvodem? Já bych ji neměl a taky bych to neudělal…
Na dotycneho pohlizim naprosto normalne. Odlovil? Zalogoval? Tak o co ti jde? At si kazdy lovi, jak chce. To jako chces kazdemu rikat jak ma lovit, resp. lustit mysterky? Tve starosti bych chtel mit. Radeji to tu hned zamkni. Opet jedno z hloupych stale si na neco stezujicich vlaken. B)B)
On počet nálezů nějak souvisí s IQ (či chytrostí, všímavostí či co vše potřebujete k luštění) a s fyzickou kondicí? :o - no já jen nechápu, proč i první cache co někdo nalezl by nemohla mít obtížnost 5/5 …
Přidávám se k ostatním, že toto téma je nějak asi z nouze, že už není o čem debatovat… nebo těmi skvrnami na slunci ? - ale prosím bez urážky že já si myslí, že je to o ničem neznamená, že tak skutečně tomu je
Můj názor je stejný jako u všech ostatních já bych osobně taky neměla radost z toho kdybych si souřadnice zjistila od někoho a ne vlastním luštěním,ale to je jako kdyby jsi nakazoval jaká velikost se má založit tady a jaká tady,prostě nesmyslné téma.
Jéé sem netušil, že vzbudím takový rozruch …mě nic nežere, já s geocachingem začínám a zajímalo mě to, protože sem narazil na jednu mysterku z okolí, a podle prvních řádků listingu už vím kde keška bude. Ale děkuju za reakce, třeba budu překvapen a kešule bude jinde, tak mně to donutí ji rozluštit. Dík cholerici - zamykám tedy