Ciao, rad bych se zeptal, jestli nema nekdo nejake zkusenosti a typy na lyzarske kesky v Dolomitech.
Diky
Loni jsem byl v Ponte di Legno a tam byli všechny keše hodně z ruky (o tom i hovoří návštěvnost na hodnotě nula), letos tam jedu znova a tak jsem se dopoledne koukal a nic tam nepřibylo vhodného k odlovu, jak je to v jiných lyžařských střediscích nevím.
Moc pěkné okolí mají GC17B3 a GCRMYT. Další keška - GCPAKK - je u jezera.
Nam se libilo na Sellaronde [cache]GCT85W[/cache] (uz je bohuzel archivovana) loveno skoro bez sezuti lyzi, par metru od sjezdovky. Na Marmoladu [cache]GCXVP1[/cache] jsme se bohuzel z duvodu spatneho pocasi nedostali. Sice to myslim uz nejsou Dolomity, ale aspon Italie to je ![]()
Kousek od horní stanice lanovky v Cortine je GC126D2
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=90d8ce25-e9b1-4d75-a11b-4e5c68bed45f.
Marmolada
Marmolada jsou právě ty pravé Dolomity. Říká se jí Královna Dolomitů. Byli jsme tam v říjnu, ale bohužel lanovka nahoru jezdí až od 7.12.2007, tak jsme se pokochali pohledy u jezera a jeli na Bletterbach - earthcache. Doporučuji všem, které zajímá geologie.
Jedu lyžovat od 15 do 22 prosince do Livigna, Isolaccia a Bormia - mám připravené k možnému odlovu: [cache]GCXEDN[/cache] [cache]GCXRNY[/cache] [cache]GCXQKC[/cache] [cache]GC4D9B[/cache] - tak jsem zvědav co a jestli vůbec něco vyjde. Sice se nejedná o Dolomity, ale sousedící italské Alpy – v Dolomitech jsem byl v létě s rodinou na „ferratech“ a moc se mi tam líbilo - [cache]GC126D2[/cache] [cache]GC12TFH[/cache] [cache]GC14R4F[/cache] [cache]GCGH63[/cache] [cache]GCXXCV[/cache] atd. Nejsem si sice úplně jist jak to bude se zimním odlovem, ale určitě to bude stát alespoň za pokus!!!
PS: Nejede náhodou někdo nyní do Bormia ve stejném termínu? Společný odlov???
V Bormiu jsem byl trikrat za sebou v zime a letos i v lete ![]()
[cache]GCXEDN[/cache] - v pohode drive in i v zime
[cache]GCXRNY[/cache] - tam jsem byl letos v lete, ale urcite to jde najit i v zime
[cache]GCXQKC[/cache] - v zime jsem se tam jel podivat, ale zrovna napadlo pul metru snehu, takze jsem to vzdal, planoval jsem tam FTF v lete, ale nekdo me o 14 dni predbehl ;). V lete pohodovy vylet, v zime to muze byt drsnejsi - zalezi na podminkach.
[cache]GC4D9B[/cache] - cache na sjezdovce, byl jsem tam uz 2x v zime a dokonce i letos v lete na kontrole (to byl abstak)
Zajimavy je, ze krome Cechu tam skoro nikdo nechodi…
Krome toho se da jeste v pohode odlovit i v zime [cache]GCRJZA[/cache] - ty lazne jsou fakt moc zajimavy. ic jinyho kolem bohuzel moc neni (v lete je to lepsi, jsou otevreny okolni prusmyky)…
Koukam, ze i na lyze budu nosit vybavicku… ;)
) JASNE!
Před 2 týdny jsem byl v Itálii v oblasti Folgarida - Marilleva - Madonna di Campiglio.
Celkem úspěšně se nám povedlo odlovit [cache]GCGWGB[/cache], [cache]GCK3CX[/cache], [cache]GCMDX0[/cache], [cache]GCK3CQ[/cache].
Ahoj,
tak hezké vlákno a ted se i hodí, neb jedu v dubnu na týden do Santa Cateriny, to je kousek za Bormiem na jarní lyžování. Ze budu i keškovat, je jasné. Pár jich tam už mám, tak odlovím i další. ![]()
Ahoj,
neupřesnil jsi, do které části Dolomitů jedeš. Budeš-li v lyžařském areálu Belvedere nad Canazei (je součástí Sella Rondy) nenechej si ujít GC158K7. Je dostupná ze sjezdovky a jsou od ní nádherné výhledy. Přeju ti krásný pobyt.