Lze uspořádat drsnoevent?

Mám nápad na akci vhodnou zvláště pro kačery. Měl by to být event, ale nevím, jestli je možné podmínit účast na něm absolvováním nějakého (drsného) závodu. Resp. přijít může kdokoli, ale logovat účast jen pokud se zúčastní toho závodu (týmového).
A ještě drobnost, s jakým předstihem je potřeba event publikovat? Asi to tu někde je, ale jestli můžete tu jednu větu připsat, díky za ni.

Eventy jsou potřeba publikovat minimálně 14 dní předem. Co se týče otázky toho drsnozávodu, tak by to chtělo více specifikovat, abychom ti mohli kvalifikovaně poradit. Ten závod má být čistě kačerská soutěž nebo to je organizováno mudly?

Publikovat tak, aby z něj do té doby nesešlo, ale zároveň aby se na něj kačeři mohli přihlásit.
Podmiňovat si takto účast myslím že můžeš (viz. Ottik’s wacky event’s).
Více zde.
Pravidla jinak říkají, že akce musí být pořádána kačery a jeho primární účastníci musejí být také oni. Takže sice například ohňostroj na přehradě sice zajisté přitáhne velkou část kačerstva, avšak jako event nemůže být dle pravidel publikován. O tom více zase zde.

Pokud je závod jen pro kačery, problém to není. Ten nastane pokud je to akce organizovaná mudlou pro další mudly a kačeři by zde měli být navíc..
PS: nevím co plánuješ, Mountain Challenge Ti určitě neprojde, leda jako nějaká afterparty O:-) (a na tu bych se těšil stejně, jak na ten závod … jestli jsem se netrefil tak se omlouvám, ale byla to první akce co mě napadla :wink: )

Četl jsem to několikrát a nic o archivaci a mazání logů jsem nenašel. Koukám blbě nebo kde jsi to vzal. Je tam pouze Event musí být alespoň pro 15 osob , takže to znamená, že musí být koncipován minimálně pro 15 lidí, přjít může méně a nic se mazat nebude.

Měla by to být kačerská akce, případně s menšinou jiných účastníků. Je to jízda na kole extrémním terénem (víc než o rychlost jde vůbec o projetí). Jeden člen týmu musí být stále na kole, ostatní mohou jakkoli pomáhat.
Co se počtu účastníků týká, neznamená 15 spíš že event musí být připraven pro alespoň 15 účastníků, ale pokud se jich zúčastní méně, nevadí to?

Pokud to bude jízda na kole organizovaná kačery pro kačery a jako podmínku logování si dáš absolvování celého závodu a úspěšný dojezd do konce, tak by neměl být problém. Již několik podobných závodů/soutěží proběhlo a kdo úspěšně nedošel do konce, tak logoval jen "write note" a nikdo s tím problém neměl.
Co se týče počtu lidí, tak je to opravdu tak, že musí být event dělán minimálně pro 15 lidí (pokud budou dvoučlenné týmy, tak bys to měl mít připraveno pro minimálně 8 týmů), přijít může klidně i méně.
Co se týče data konání, tak se podívej na přehled eventů v pravém sloupci, abys to neměl ve stejnou dobu jako nějaký event poblíž toho tvého a nech to publikovat co nejdříve, aby kačeři měli čas si udělat místo v kalendáři.

WOW!! Jasně že půjde, koukej psát listing, na tohle jsem fakt zvědavej!! :smiley:

K autorovi : Mám jen takový dotaz, kde by se to konalo? Stačí jenom kraj nebo okres , abych pak nebyl zklamanej, že je to daleko :wink:

Listing je napsaný, čeká na schválení. Datum 26. června (žádný event na ten datum nevidím, tak by to mohlo vyjít), bude to v Jablonci nad Nisou.

Pro logovani eventu plati totez co pro jakoukoli jinou kes s logbookem. Tzn. je-li nekdo podepsany uz v logbooku a presto neabsolvoval urcitou aktivitu (turu, potapeni, jizdu apod.) ma pravo na online log jako ten, kdo danou aktivitu absolvoval. To je samozrejme mozne, paklize poradatel vystavi logbook pred samotnym konanim akce. Jsou ale moznosti, jak tomu zabranit, napr. logbook je dostupny jen v miste cile, pod vodou ci na skale, popr. je mozne se zapsat po ziskani nejakeho kodu.