Lze vyhledat cash podle velikosti,obtiznosti,nazvu?

Ahoj,

chci se zeptat, jestli lze nějakým způsobem vyhledávat keše:
a) podle velikosti, například jen large
b) podle obtížnosti nebo terénu
c) podle typu, např. jen mystery
d) podle názvu… například pokud vím, že se chci znovu podívat na Hradníkovu čokoládovou keš a dlouho se mi načítá mapa se všemi keškami, jak se k ní mám nejsnáze dostat?

S vyhledáváním na www.geocaching.com zatím hodně válčím. Prosím, poraďte nějaký jiný způsob než jen zobrazit si město na mapě. Pokud se jedná o Prahu, je to dost zoufalé, navíc některá města to prostě nezobrazí, například Mělník…:frowning:

Podle názvu dohledáš jako keyword, ostatní hledání lze realizovat přes PQ jako PM uživatel.

Mělník se zobrazuje normálně. Je ale logicky potřeba zadat "Mělník, Czech republik"

>d) podle názvu…
Geocaching > Hide and Seek a Geocache - by Keyword

vsetky ostatne body riesim cez GSAK, takze to bude musiet poradit niekto dalsi :slight_smile:

nj, překlep. Ale teď jsem vyzkoušel, že to funguje stejně, když dáš jen czech, takže to republic nebo republik je úplně jedno :slight_smile:

no nevím… kadaň zadám jednodušše kadan a je to… stejně tak jsem zadal i ostrov nad ohrí a taky v pohodě…takže czech republic asi není vždy nutný

Nj ale když napíšeš melnik jednoduše, tak tě to může šoupnout klině do Melniku ve Wisconsinu … a to je jak teď koukám na Googlemaps pěkná světaprdelka s osmi chaloupkami :wink:

Dík, já právě zadávala vždy jen město.
Říkala jsem si, že když se mi zobrazí jen Stará Boleslav, tak snad není důvod připisovat vždy Czech Republic… no ale koukám že u Mělníku je to jinak. Mně to právě šouplo někam doprčic :).

Ale třeba zkoušela jsem zadávat části Prahy a nehrozí. Psala jsem Modřany a nic, také jsem zkoušela Praha 3 a taky nic. Ale třeba Stodůlky to najde. Ta Praha mě teď trápí nejvíc…

a co takhle skrysotlac - nebo to uz nefunguje?

Co to je? :o

A co třeba pro hledání vyzkoušet místní mapu B) Ta umí hledat podle adresy, takže jistě najde co potřebuješ… Zobrazí ti keše v okolí hledání. Pak si stačí případně vybrat jednu a v kontextové volbě vybrat "Nejbližší na gc.com mapa" a máš to taky…

Na jednom vlaknu jsem si precet, ze nekdo vyhledava cache podle atributu - napr. v zime ho zajimaji jen mista, u kterych je vlocka a tudiz by meli byt v zime dostupna.
Jde neco podobneho taky nekde zadat? tzn. vyhledavani atributu?

Ano, podle VŠECH parametrů a atributů keše lze hledat systémem Pocket Query (je potřeba mít zaplacené Premium Membership).

A basic members jsou namydlení…

Koukala jsem ale také, že někteří lidé shromažďují seznamy keší určitého typu - např. "drsnokeše", nebo noční keše. Nebo třeba keše na určité téma (vyměňování známek atd.).

Nejsou ty seznamy někde zveřejněné??

Pokud dotyční tyto bookmark listy označí jako veřejné, tak skutečně veřejné jsou a vidí je i BM :slight_smile:

Pokud ale někdo chce skutečně takto velmi specificky filtrovat, tak nechápu proč nezaplatí těch pár stovek ročně…

Protoze GC delam pro zabavu a ne pro penize :wink:
Ale jinakmas pravdu, uz jsem o clenstvi premium uvazoval a tohle me jen utvrzuje v tom, ze to asi smysl ma. Me slo treba o atribut:vhodne pro deti, protoze nekdy vyrazim na misto, kde bych svoje deti radeji nevidel :).
Diky za odpoved

Třeba proto, že jsem teprve začínající geokačerka.
Domnívala jsem se, že to vyhledávání (i pro BM) podle nějakých konkrétních parametrů možné je, jen jsem myslela, že nevím jak :).

No, tak teď už vím, co jsem chtěla vědět. Že BM žádný pokročilý vyhledávání k dispozici nemají. :smiley:

Dík.

Aby to pro BM nezapadlo:

Mistni mapa je na filtorvani podle mnoha kriterii skutecne vynikajici. Podle atributu sice nehleda, ale to už jsou takové finesy, že snad nikoho nezabije, když si v žádané lokalitě klikne na mapě na ukázání listingu a tam se podívá, jestli tam je obrázek kočárku nebo vločky.
A mapa je česky, což taky dělá dost.

kladina: pro peníze to nedělá nikdo (snad jen asi třem lidem v republice se proplácí FTFka z fondu GC.COM, ale to sem nepatří:o)
pro děti asi v prvním přiblížení postačí filtr na terén a obtížnost (pokud teda máš malého Einsteina, tak jen na terén)

jsou :slight_smile: - sice asi tezko vsechny, ale je jich tam opravdu hodne - Malcor na svem profilu krome best of bookmarku shromazdil seznam i ruzne tematickych bookmarku.
http://www.geocaching.com/profile/?guid=6f0d4dad-012e-40e9-882d-40f44979d543

No, i BM mohou prohledávat databáze keší v GeoGetu, jen nemají výhodu snadného získávání dat pro program.

Bezva! Tak nějak jsem si to představovala. Děkuju mnohokrát!! :wink: