ma 1. kes a hned tohle....

tak sem zalozil svou prvni kesku GC2AFX1
a podivejte co se kolem toho semlelo - viz logy besinky

po vysvetleni s Irandaelem se jeste ukazalo ze jsme nejen krabicky schovali 5 m od sebe ale v tomtez dnu v odstupu par hodin po sobe - ja ji tam schoval jako 2. ale listing jsem odpalil prvni

uz jste zazili neco podobneho?

tohle by měl asi vyřešit rewiever…

No co no.
Dva lidi napadlo ta stejná věc a jeden z Vás měl listing hotový a druhý třeba ne :stuck_out_tongue: No zrovna ty jsi jej odeslal dřív ke schválení.

Osobně bych byl celkem dost naštvaný.
Ale v žádném případě by mne třeba nenapadlo konkurenční keš schválně likvidovat - bohužel i to se může stát :frowning:

Hold kdo dřív přijde ten dřív mele.

To se divím, že Irandel nenašel tu tvoji, takovéhle věci se také stávají - člověk hledá místo pro svoji cache a ona tam už jiná nepublikovaná je (nebo finále nějaké multi nebo mysterky).

Noumálka, na jedné mojí multině byly v jednu chvíli 3 krabky v perimetru 10m. Když někdo dělá tradičku, tak samozřejmě neví , že na místě může bejt finálka mysterky, nebo multinky. Měl by napřed čeknout listing s retrívrem, než tam krabku dá. Případně si projít místní tradičky / multinky, aby zjistil co a jak. (viz zakládání keše až po 50 nálezech :slight_smile: )Co se týče dvou tradiček, taky nic divného. Jedná li se o pěkné místo, bude o něj určitě velký zájem, tady platí kdo dřív přijde :smiley:

To se stává, a dokonce se stalo i v pravěku českého geocachingu. :slight_smile:
http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=5340e224-ed8b-477c-81d4-de05c93ecb5d

Taky se mi to stalo, kdyz jsem hledal cache United Islands of Prague No.3, tam jsem nasel dve krabicky 20cm od sebe a dokonce od toho sameho autora :smiley: :smiley: :smiley: .
A jeste taky historie, ktera prosla schvalovacim procesem Knovizka & Stitarska a vysvetleni toho co se stalo.
Takze nic noveho pod sluncem, jen hledaci maji nekdy pekne zamotanou hlavu.

Ano, podobnou kuriozní situaci jsem zažil na keši [cache]GC21882[/cache] Beskydmountains, Velky Polom 1067m

http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=0aaef8cf-21e0-4618-aac0-60035d0ecf1f

http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=3d8f7e1d-36ac-4ed8-8148-1ed68d4e4854

Kdo dřív příde ten dřív mele, i když to vždy neplatí. Udělal jsem earthcache a rewiever mě napsal ať doplním ještě jednu otázku a do 24 hodin tam schválil jinou earthcache.

Stejně jsme se potkali s Koloméďou u cache Ulice v Praze - tam jsme se trefili i do tématu. Holt měl nižší číslo listingu a byl ve fronťě dřív. Když jeho krabka po čase zmizela, sám mi lokaci nabídl, svoji poslal do archivu a publikovali jsme moji (ta má v záhlaví dodnes věnování Koloméďovi).

Název na sobě měla, identifikační kód ne, ale to neměla ani ta správná krabice. Popravdě jsem názvy a autory na mailu před rychlostartem za FTF moc nestudovala.
Jsem "nešťastný" nálezce té nesprávné, protože mám sice FTF :), ale nepublikované a nepublikovatelné :(.

To me se stalo neco podobneho, ale bylo to cca 10 cm od sebe - kovovy nosnik a 2x kes.

Nebylo to na dalnici nekde mezi Olomoucem a Breclavi? Tam jsem videl dve vedle sebe v kvetnu

nuda:-D …

taky historie [cache]GC12K29[/cache]

Geneze cache:
zárí 2006 - objevil jsem Lesní Altán
prosinec 2006 - objevil jsem GeoCaching a ihned se rozhodl, že sem brzy umístím svou cache
leden-brezen 2007 - cekání na lepší pocasí
1.duben 2007 - zacínám pripravovat cache, píšu listing
15. duben 2007 - vše je hotovo, pripravená cache leží na stole, zbývá jen umístit

1. kveten 2007 - dlouhé odklady, vždy mi chystanou cestu neco prekazí; pak konecne príležitost cache umístit

Pri ukládání cache došlo k jedné težko uveritelné náhode, kterou se tu pokusím popsat:
Celou dobu, co jsem mel cache pripravenou, jsem se bál, že me nekdo predbehne a co chvíli jsem sledoval net, jestli už tu neco je. Cím víc dny ubíhaly a mne se nedarilo sem dojet, tím jsem byl nervóznejší - pripadalo mi, že tohle je tak evidentní geomísto, že urcite nejsem jediný, koho napadlo to sem dát.

1. kvetna jsem s rodinkou konecne vyrazil založit cache.
    U lesního altánu potkávám známého GeoCachera VSA s jeho rodinkou také na cyklovýlete.
    "To snad není možné, jsi to opravdu ty? Co ty tady deláš?" - "Ale, jdu sem založit cache." - "To snad ne, já taky!"
    Navzájem jsme si mysleli, že si ten druhý delá legraci, dokud jsme si nevytáhli z batohu hotové cache a neukázali si je…
    Oba už jsme dokonce meli vybrané místo!
    Po kratší diskuzi jsme uznali, že je nesmysl, aby tu u altánu byly cache dve a VSA obetave ustoupil a dovolil mi zasadit tu mojí s tím, že on najde jiné místo.
    Vítku, ješte jednou díky!
    Píšu tedy alespon VSA jako spoluautora cache a také si myslím, že on i Suplere mají oba nárok na FTF (i když Vítek logoval pred zverejnením.)
    Je fakt neuveritelná náhoda, že jsme oba vybrali stejné místo, prijeli sem i ve stejný den a dokonce i ve stejnou hodinu (po tech mých dlouhých odkladech.)
    Další náhoda je, že jsme se vubec poznali - osobne jsme se poprvé setkali také jen náhodou pouhé 3dny pred umístením této cache pri odlovu Woodland Near The Village.

PS: domluvili jsme se, že tenhle príbeh zverejníme dodatecne, aby byl skutecný FTF aspon trochu prekvapený, že není první :slight_smile: .

Co je nejasneho na nazvu kese, ktery je na te fotce - D1 198,5km. Navic v URL mas i kod dane kese :wink:

Rovněž jsem to již zažil dvakrát.
Občas hledám i svoje, když je někdo poponese.