tak sem zalozil svou prvni kesku GC2AFX1
a podivejte co se kolem toho semlelo - viz logy besinky
po vysvetleni s Irandaelem se jeste ukazalo ze jsme nejen krabicky schovali 5 m od sebe ale v tomtez dnu v odstupu par hodin po sobe - ja ji tam schoval jako 2. ale listing jsem odpalil prvni
To se divím, že Irandel nenašel tu tvoji, takovéhle věci se také stávají - člověk hledá místo pro svoji cache a ona tam už jiná nepublikovaná je (nebo finále nějaké multi nebo mysterky).
Noumálka, na jedné mojí multině byly v jednu chvíli 3 krabky v perimetru 10m. Když někdo dělá tradičku, tak samozřejmě neví , že na místě může bejt finálka mysterky, nebo multinky. Měl by napřed čeknout listing s retrívrem, než tam krabku dá. Případně si projít místní tradičky / multinky, aby zjistil co a jak. (viz zakládání keše až po 50 nálezech )Co se týče dvou tradiček, taky nic divného. Jedná li se o pěkné místo, bude o něj určitě velký zájem, tady platí kdo dřív přijde
Taky se mi to stalo, kdyz jsem hledal cache United Islands of Prague No.3, tam jsem nasel dve krabicky 20cm od sebe a dokonce od toho sameho autora .
A jeste taky historie, ktera prosla schvalovacim procesem Knovizka & Stitarska a vysvetleni toho co se stalo.
Takze nic noveho pod sluncem, jen hledaci maji nekdy pekne zamotanou hlavu.
Kdo dřív příde ten dřív mele, i když to vždy neplatí. Udělal jsem earthcache a rewiever mě napsal ať doplním ještě jednu otázku a do 24 hodin tam schválil jinou earthcache.
Stejně jsme se potkali s Koloméďou u cache Ulice v Praze - tam jsme se trefili i do tématu. Holt měl nižší číslo listingu a byl ve fronťě dřív. Když jeho krabka po čase zmizela, sám mi lokaci nabídl, svoji poslal do archivu a publikovali jsme moji (ta má v záhlaví dodnes věnování Koloméďovi).
Název na sobě měla, identifikační kód ne, ale to neměla ani ta správná krabice. Popravdě jsem názvy a autory na mailu před rychlostartem za FTF moc nestudovala.
Jsem "nešťastný" nálezce té nesprávné, protože mám sice FTF :), ale nepublikované a nepublikovatelné :(.
Geneze cache:
zárí 2006 - objevil jsem Lesní Altán
prosinec 2006 - objevil jsem GeoCaching a ihned se rozhodl, že sem brzy umístím svou cache
leden-brezen 2007 - cekání na lepší pocasí
1.duben 2007 - zacínám pripravovat cache, píšu listing
15. duben 2007 - vše je hotovo, pripravená cache leží na stole, zbývá jen umístit
kveten 2007 - dlouhé odklady, vždy mi chystanou cestu neco prekazí; pak konecne príležitost cache umístit
Pri ukládání cache došlo k jedné težko uveritelné náhode, kterou se tu pokusím popsat:
Celou dobu, co jsem mel cache pripravenou, jsem se bál, že me nekdo predbehne a co chvíli jsem sledoval net, jestli už tu neco je. Cím víc dny ubíhaly a mne se nedarilo sem dojet, tím jsem byl nervóznejší - pripadalo mi, že tohle je tak evidentní geomísto, že urcite nejsem jediný, koho napadlo to sem dát.
kvetna jsem s rodinkou konecne vyrazil založit cache.
U lesního altánu potkávám známého GeoCachera VSA s jeho rodinkou také na cyklovýlete.
"To snad není možné, jsi to opravdu ty? Co ty tady deláš?" - "Ale, jdu sem založit cache." - "To snad ne, já taky!"
Navzájem jsme si mysleli, že si ten druhý delá legraci, dokud jsme si nevytáhli z batohu hotové cache a neukázali si je…
Oba už jsme dokonce meli vybrané místo!
Po kratší diskuzi jsme uznali, že je nesmysl, aby tu u altánu byly cache dve a VSA obetave ustoupil a dovolil mi zasadit tu mojí s tím, že on najde jiné místo.
Vítku, ješte jednou díky!
Píšu tedy alespon VSA jako spoluautora cache a také si myslím, že on i Suplere mají oba nárok na FTF (i když Vítek logoval pred zverejnením.)
Je fakt neuveritelná náhoda, že jsme oba vybrali stejné místo, prijeli sem i ve stejný den a dokonce i ve stejnou hodinu (po tech mých dlouhých odkladech.)
Další náhoda je, že jsme se vubec poznali - osobne jsme se poprvé setkali také jen náhodou pouhé 3dny pred umístením této cache pri odlovu Woodland Near The Village.
PS: domluvili jsme se, že tenhle príbeh zverejníme dodatecne, aby byl skutecný FTF aspon trochu prekvapený, že není první .