Nezoufej… Je preci jednoduche reseni.
Zaloz si jinou mailovou adresu jen pro GC a tu si nastav na GC strankach. Pak uz je jen na tobe, jak casto ji budes vybirat, nebo prohlizet.
Pripadne si v ni nastav filtry tak aby se logy FOUND z GC automaticky mazaly, a zustavaly treba jen ty DNF, MAINTENANCE, CONTACTING…
Mám opačný problém. Svou založenou kešku ve watchlistu nevidím, když kliknu na Sledovat, odpoví mi "Jelikož jsi majitelem této keše, automaticky ji máš ve watchlistu" , e-maily mi nechodí, i když tam už bylo několik nálezů.
Mám opačný problém. Svou založenou kešku ve watchlistu nevidím, když kliknu na Sledovat, odpoví mi "Jelikož jsi majitelem této keše, automaticky ji máš ve watchlistu" , e-maily mi nechodí, i když tam už bylo několik nálezů.
Co s tím? zdegeokys
zkontroluj si zaprve emailovou adresu a za druhe spamy (obcas se to do spamu muze zatoulat)
Ahoj...... řekl bych, že vlastní keše se ve watchlistu nezobrazují. Možná proto aby se nedalo vypnout sledování. A pokud nechodí maily s logama...jestli to nebude tím, že "Seznam"...:). Pouvažoval bych o tom, založit si primární mail kdekoli jinde. Obecně se doporučuje gmail.
Jedině že by se to ztrácelo cestou, tzn. že některý ze serverů, přes který to jde, by to vyhodnotil jako spam a potratil. Třeba kvůli těm vloženým obrázkům.Takže snad zkusit založit novou e-mailovou adresu na jiném serveru.
PS: a něco jiného Ti od gc.com chodí? Zkus si to ověřit tím, že si dáš nějakou kešku do watchlistu.
Problém se Seznamem byl před několika lety. Tehdy jsem změnil mail na Centrum a z něj si to nechal na Seznam přeposílat, protože si poštu stahuju a chtěl jsem to mít stejně. Udělal jsem to jako dočasné řešení, ale už jsem to tak nechal, takže nevím, jestli se ten problém neobjevil znovu.