Kmotr mnichovohradistskych mafianu prekrocil tise a lehce druhou stovkovou metu. Preju do dalsich lovu hodne radosti, slunecnyho pocasi, stesti a geointuice a at si to stale tak krasne uzivate s celym teamem.
[B] [B] [B]
Kmotr mnichovohradistskych mafianu prekrocil tise a lehce druhou stovkovou metu. Preju do dalsich lovu hodne radosti, slunecnyho pocasi, stesti a geointuice a at si to stale tak krasne uzivate s celym teamem.
[B] [B] [B]
Připojujeme se ke gratulaci, ať vám to pořád šlape, baví vás i noční FTF [H] a zakládáte další super keše.
A vida, jak se Holenkové z rovin rozjeli![;)] Upřímná gratulace k Tobě letí i zpod Ještědu. Hodně geoštěstí a radosti Ti na dalších cestách přejí I + O![:D][^][W]
A jejej uz mi zase dejcha na paty Gratuluju Kmotre Jardo [:D] to vedet driv tak jsem ti popral osobne, tak at ti to i nadale frci tak jak doted, samozrejme i celemu Mafio tymu.
Milan & Angel
Hmmm, tak to jsem dneska vecer vubec netusil a ani se mi mafiani nepochlubili :-))) Ale aspon dnesek si docela uzivali :-) Moc gratuluji, zas trosku dohanime ty Severany :-))
Wenny/WMH
Skvela zprava. Moc gratuluji!