Magellan Triton 1500 a gpx z GeoGet

Vyexportoval jsem si GPX z GeoGetu přes makro pro Magellan. Naimportoval ho přes VantagePoint a na první pohled všechno fungovalo jak má, listingy bez háčků, url, v popisu zkratka s informacemi ke keši, prostě paráda.
Zádrhel nastal, když jsem dal vyhledat geocache. V tu chvíli se mi rozběhly hodiny a po chvilce se zastavily. Zamrznuto! Pomohly až vyndané baterky. Zkoušel jsem to s Waypointy a tam bez problémů vyhledávalo. Všechna ostatní práce s kešemi v navigaci fungovala bez problémů. Máte s tím někdo zkušenosti? Díky za každou radu, jak tohle odstranit.

kolik exportujes kesi? zkusil bych hledani na vzorku treba 100kesi.. protoze pokud jich tam sypes tisice, tak to treba uhnije na nakym nedostatku pameti..

tady problém nebude, dával jsem tam celkem 236 keší a to je celkem málo. Podobný problém jsem zaregistroval i při importu GPX z GSAKu

Kdyz to dela i na uplne jinem exportu, tak je dost dobre mozne, ze problem v tech datech nebude a proste chyba je na strane te GPSky.
Tak tam cvicne dej treba 10 kesi, co to udela. Treba je i tech 200 na nej moc. Mozne je cokoliv.

zkusím to. Když jsem tam nahrál originální GPX s 2000 kešema, tak nebyl problém žádný. Dám vědět

Ahojky to exportni makro gpxmagellan_vp.gge.pas sem spáchal já v době když jsem měl TRITONA a celkem bez potíží mi to fungovalo
bohužel TRITONA mi nějakej nenechavec šlohl tak další úpravy už nejsou a jestli se někde něco za ten asi rok změnilo třeba v TRITONECH nebo VP nevím…
ale fungovalo to dobře běžně sem tam nahrával klidně 500-600 keší a lovil podle toho…

Ahoj, odlov není vůbec problém. Jediná věc je to vyhledávání. Tam se Triton seká. Zkusím ještě porovnat řetězce se souřadnicemi, jestli jsou stejné. Prostě jak dám GO > Geocache > "ZAMRZNUTO". Jinak práce s keší, kterou vidím na mapě včetně zobrazení listingu, editace a dalších věcí funguje bezva. To vyhledávání je řekněme užitečné, když si volím trasu a nejsem v autě, kde mám POIčka v autonavigaci.

:slight_smile: no já už Tritona rok nemám a přiznám sem, že už nevím co tam jak bylo… ale nevybavuji si nějaký záseky… není problém opravit v tom makru cokoliv pokud budu vědět co…