Magic the Gathering a geocaching EVENT

Ahoj,
premyslim o usporadani mensiho eventu, kde bych rad spojil geocaching a sberatelskou fantasijni karetni hru Magic the Gathering. Hraje to nekdo a nebo vite o nekam, kdo hraje? Rad bych si timto zpusobem udelal maly pruzkum. Diky

Ahoj, par fandu urcite najdes zde: http://coord.info/GC26CPX

Kdysi jsem hrával a možná bych svůj extra slabý a nevyvážený balíček ještě někde vyhrabal… ale stejně bych proti pravidelným hráčům neměl šanci :smiley:

to vubec nevadi, jde hlavne o to si zahrat, neberu to jako turnaj (i kdyz mozna funny by se z toho dal udelat). Taky se budou hrat i jine karty (normalni :slight_smile: )
Mozna jeste dnes ci zitra by se event mohl objevit, dam zde vedet.

tak se podarilo, event na kladne je na svete

srdecne zvu :slight_smile:

Podobná akce se koná i u nás na severu.

Moc lidí tam zatím přihlášených není. ALe koukám, že si konkurujeme datumem.

jj, taky jsem to zjistil, ale myslim, ze konkurence to zas takova neni, protoze mi prijde, ze mame pomerne dost odlisny format setkani;) (u nas je to prece jen takova vice hospodska zalezitost :stuck_out_tongue: )

To naprosto souhlasím. :slight_smile: Tvoje akce se bude určitě konat.

no jen aby :slight_smile: nerad bych ten gulas jedl sam cely tyden :D:DB) (ale bohuzel mam zatim pocit, ze to bude spis o jinych normalnich kartach, nez o MTG, ale co ja vim, udelat na kladne event ciste o mtg, tak jsme tam asi dva :(B)

Up

Je to škoda že já tam mám tak málo lidí.. půlka z nich sou hráči - je vidět že toho kdo MTG neumí to moc nezajímá :frowning:

no ono je to docela slozita hra, jen si vzpomen, jak dlouho ses to ucil ty (ja mam nekdy pocit, jak WOTC meni pravidla, ze se to ucim porad :slight_smile: ).
osobne si myslim, ze kdyby nekdo neco takoveho poradal v praze, ze to nebude problem, ale kladno nebo usti… proste malo hracu, teda aspon me to tak prijde. Proto jsem to skombinoval i s normalnimi kartami, jinak by mi dorazilo opravdu jen par lidi…
vis co me napadlo, kdyz to mas i jako turnaj, co to udelat open, tedy i pro mudlohrace, a geonehraci by mohli videt, jak to vypada? (ale priznavam, ze uplne nevim, jestli geoevent muze byt takhle mudlaopen, ale v tomto pripade by mi to osobne nevadilo…).
no nic, hodne stesti a doufejme, ze to oboustrane dobre dopadne :wink:

Taky jsem kdysi hrával MTG, to bylo ale tak naposled snad v roce 2005 :smiley: Předcházelo tomu sbírání pokemonů a ještě předtím sledování herních klání ve hře WasteLands, která bohužel zanikla (jedna z mála přeložených do češtiny)

A do prčic! Tak toto je zrovna event, který bych velmi rád navštívil, třebas i se synkem. Hrajeme totiž oba, dokonce i magicovou kešku jsme u nás založili (už zmíněná GC26CPX). Jenže Kladno je fakt trošičku z ruky :frowning:

no jo no, ale to te prece nezastavi :slight_smile: urcite tu je mnoho cachi, ktere nemas odlovene :slight_smile: doraz :pB)

A kdy to vlastně je? GC.com pořád down, tak se ani podívat nemůžu :frowning:

v nedeli 16 ledna od 1500 na kladne restaurace double cafe

Snad dorazíme také,ale jen se podívat,bo tuto hru neznáme.Na Kladně bys měl jistě lepší udělat event na "LORU";)Zatím…

fajne, hlavne az pojede gc.com tak se ridte pokyny v listingu;)
(gulas, jakou hru,…

Pripominam, ze JacG nabizi 2-3 mista, kdyby nekdo jel take z brna.
viz log Geocaching

A priznavam, ze pokud prijedete z brna, bude to pro mne cest, ze budete vazit tak dalekou cestu;)