Jen takove nanicovate tema bokem… moda porcelanovych kocicek (byla-li skutecne kdy nejaka) uz je pryc, ted, zda se, frci magicke spony. Docela dlouho jsem byl zvedavy, co to sakra je, az jsem si to spojil, ze jsou to takove ty zubate sponky do vlasu, kterych se opravdu posledni dobou objevuje hodne. a ted zasadni dotaz - muze mi nekdo vysvetlit, co je na nich propanakrale magickeho? to by me FAKT zajimalo…
Caves BBBubak, obsiahlejsie a presnejsie by sa k tomu urcite mohla vyjadrit Arwen_sk, ale moje vysvetlenie je asi taketo: magickost zmienovanej spony spociva v jej tajomnej schopnosti - a sice - objavit sa v cache okamzite po jej publikovani! Minimalne na Slovensku je tento jav velmi frekventovany… zdravim Arwen! ;-)))
(btw. ked opomeniem tradiciu, pravdupovediac sa ani mne nezdaju sponky do vlasov ako najvhodnejsia vec na vlozenie do cache. Uznam, ze v niektorych sa spony mozu citit ako v bavlnke a casto su pekne zabalene v zip-bagu, ale vacsinou.. Ruoznymi vplyvmi sa obsah nejednej cache postupne meni na biologicku zbran, a sponu odtial by som do vlasov nedal, ani keby som ich mal ako Saman:)
Jasne, Arwen uz si podle spon pamatuju. Dluzno podotknout, ze ty jeji jsou vetsinou (nebo vzdy) nejak umelecky zpracovane, nabarvene atd. A videl jsem i nejake podobne vylepsene vkladane nekym jinym… pak je treba ocenit osobni vklad, cas a pili dotycneho. Byl bych nerad, kdyby dotycni zaplakali, ze na jejich spony nadavam … ale proc jsou zatracene magicke je asi stejna zahada jako proc je jista plastelina udajne inteligentni :]
To nemá chybu, pro mě je teď magická síla spony v tom, že se tady vůbec vy Slováci ozvete. Já se kochám vaší kulatou mluvou. Porovnejte minimálně o pár řádků výš JAV (vysloveno JAU) - česky JEV (vysloveno JEF). Takto rozdílně mi znějí ale celé věty. A to jsem ještě nepoznal Arwen…
jaj, vsak aj ja s Drevokocurom sme Slovaci, to si si nevsimol ? :)))
Ej veru, asi mu treba valasku do hlavy zatat, nech sa lepsie zapocuva, ked mu to usami nejde…
Nejkulatoulinkatější je pre mna aj tak toto slovicko :-)) Nehneval by som sa, keby sa nejake makcene nad e a kruzky nad u objavili v “mojich” logbůkoch:-P Sprievodcom vam moze byt aj nasa vynovena oficialna stranka.
Tobě i Samanovi: Ale vsimol..vsimol.. Ale slitování, co ty tady s valaškou? To možná nevíte, že jsem z Valašska? Ba jo… jsem rodák ze Vsetína a mládí jsem částečně strávil na moravsko-slovenském pomezí… ach Hanka z Čadce…
No, nepochopil jsem, které slovíčko je pro tebe “Nejkulatoulinkatější”. Ale byl jsem se podívat na tu vašu “vynovenú oficiálnu stránku” a našel jsem tam další hezké slovo “skrýšotlač”! Teda nic neslibuju, ale letos určitě někdy pojedu na Slovensko… tak jestli mluvíš o tvojich logbůkoch tam, tak se na ně snad podívám.
Nedá mi to a vytahuji toto téma po delší době z hloubi zapomenutí - magická spona se objevila včetně magického krásně kulatého logu v Brně v údolí dutých hlav…
Tak už i Rikitan klade v Brně magické spony v parcích…