Magnetická páska/folie v Praze

Zdravím,
nevěděl bych někdo o kamenné prodejně v Praze, kde by se dala sehnat magnetická páska/folie o minimálně rozměřech 10x10 cm. Úzké pásky do 2cm, co se prodávají v GC shopech, jsou mi na nic, potřebuji větší plochu. Nejlepší by byl tip na prodejnu, kde to neprodávají na metry, protože tolik toho zase nepotřebuji B)

Díky za jakýkoliv tip a pokud třeba máme nějaký nepotřebný zbytek doma, taky se ozvěte;)

PS: metoda UFG byla použita, ale bez valného výsledku.

Jak velký kus si představuješ. Mám jí v práci celkem dost. Jak odřezky, tak i v roli šíře 61 cm. Dodání možné například v sobotu na CITU v Bohnicích.

Super, večer se ti ozvu a dohodneme se :wink:

Fólii o různých tloušťkách mívali i na Míráku v Rooye - http://www.praha.rooya.cz/. Nevím jak teď, ale před rokem a půl, když jsem tam ještě pracoval, jsme toho měli docela dobrou zásobičku. Tak kdybyste se nedohodli s geokolegou, můžeš se poptat tam. Bývaly to 30 m role o šířce 615 mm, prodáváno na metry.

teepec - no vidíš, mě by vůbec nenapadlo v Rooya hledat zrovna magnetickou fólii.. Ale i tak je to třeba pro mě dost z ruky:o) Ale díky za tip;)

On totiž provozovatel Rooyi před korálkama a později i v souběhu s nima prodával i spoustu jiných věcí na jiný typ hobby - magnetické fólie, magnety, airbrush a další. Z toho důvodu se tam dá (dala?) sehnat i magnetická fólie v různých specifikacích - od tenkých po silné, barevné, pásky atd. Ale to je trochu offtopic :slight_smile:

Jo jo, v Rooya jsme kupovali taky vždycky magnetickou fólii na naše keše. Aktuálně také nemám úplně přehled, ale letos v lednu jsem jim psala dotaz a odpovídali, že mají (šíře 62 cm).

V Rooya jsme včera byli, magnetické folie již nemají a dle slov prodavacky už ani mít do budoucna nebudou.

Nějaké aktuální tipy, kde sehnat?:slight_smile: hodila by se mi zelenáB)

CO je to UFG? Fólii mají blízko Tvého bydliště www.hsw.cz. Metráž v šíři 61 cm a dvou tloušťkách. Kousek bych asi našel i doma.

Zkus napsat kačerovi krispel, od něj mám folii já a byl velice ochotný.

Folii jsem již sehnal, reaguješ na příspěvek 1,5 rok starý. Jinak metoda UFG je klasické googlení, přesněji Use Fu***** Google B)

menší kousky mívají i ve výtvarnejch potřebách.

Tady na prvni strance je vse po hromade : )
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=28&thread_id=24979&sort=&rowstart=0

Super, díky za tipy, SZ už jsem poslal a dneska mrknu i do těch výtvarných potřeb:)