Zdravím,
nevěděl bych někdo o kamenné prodejně v Praze, kde by se dala sehnat magnetická páska/folie o minimálně rozměřech 10x10 cm. Úzké pásky do 2cm, co se prodávají v GC shopech, jsou mi na nic, potřebuji větší plochu. Nejlepší by byl tip na prodejnu, kde to neprodávají na metry, protože tolik toho zase nepotřebuji B)
Díky za jakýkoliv tip a pokud třeba máme nějaký nepotřebný zbytek doma, taky se ozvěte;)
PS: metoda UFG byla použita, ale bez valného výsledku.
Fólii o různých tloušťkách mívali i na Míráku v Rooye - http://www.praha.rooya.cz/. Nevím jak teď, ale před rokem a půl, když jsem tam ještě pracoval, jsme toho měli docela dobrou zásobičku. Tak kdybyste se nedohodli s geokolegou, můžeš se poptat tam. Bývaly to 30 m role o šířce 615 mm, prodáváno na metry.
On totiž provozovatel Rooyi před korálkama a později i v souběhu s nima prodával i spoustu jiných věcí na jiný typ hobby - magnetické fólie, magnety, airbrush a další. Z toho důvodu se tam dá (dala?) sehnat i magnetická fólie v různých specifikacích - od tenkých po silné, barevné, pásky atd. Ale to je trochu offtopic
Jo jo, v Rooya jsme kupovali taky vždycky magnetickou fólii na naše keše. Aktuálně také nemám úplně přehled, ale letos v lednu jsem jim psala dotaz a odpovídali, že mají (šíře 62 cm).