Poslednich nekolik dni se my stava, ze kopie logu (tykajici se hidden kesi ci trackable), ktere mi chodi mailem z GC.com prichazeni uplne prazdne. Jen hlavicka, telo zpravy - NIC. :o
Z 10ti je tak 8 prazdnych bez textu…
Nestalo se taky nekomu z vas?
Nevite, cim to muze byt?
:@
Dik za tipy.
Mne to taky chodilo v poradku, jen asi od soboty to zlobi… Prijde mi treba pres 10 mailu najednou a z toho je velka cast "prazdna" :(:@
S nove zalozenou kesi je to jako kdyz hrom bije
Takže pozor - mimo veškerou pochybnost to dělá AVG 8.0!!! Nejdřív jsem nakouknul do schránky přes webové rozhraní a bylo to v pořádku a teď mám zase ve schránce prázdné zprávy. Jdu se vrtat v nastavení AVG.
(no klasika - člověk upgraduje na novou verzi a ona je horší než ta předchozí§
Neumím vám poradi, ale myslím že podobný problém řešil i ezopos tak ho zkuste někdo kontaktovat a třeba poradí a nebo taky řekne že s tím problém vůbec neměl a že se mi to jenom zdálo:D:D:D
Vyházel jsem z nastavení AVG (Tools/advanced settings/mail) heuristiku, prohledávání archívů a ještě cosi a už to zase chodí, antivir pravděpodobně kontroluje pouze přílohy. Možná něco z toho můžu zase vrátit ale už se mi v tom nechce vrtat a po každé změně restartovat antivir atd.
Já jsem na AVG zase přešel protože mi Avast pořád měnil nastavení mailu takže se to čas od času muselo zase ručně nastavit tak aby to fungovalo. A AVG 7.5 bylo bez problémů!
Nevím, co pořád máte s těmi českými antiviry… Žádná sláva to není a dost často dělají jen problémy…
Proč se neporozhlédnete i jinde ? Už několik let používám tuhle věcičku, a v životě mi do PC nic špatného nevlezlo… Samozřejmě to malinko předpokládá neklikat na všechno co vidím, ale to je snad samozřejmé i s ostatními antiviry
Jeste jedna nesrovnalost se mi zda - na konci mailu z GC.com (az uplne na konci po temi tremi odkazy), ktere dorazi s textem se zobrazi toto:
6݊{aȧr Ơx(^rGo em&U슉]XڵڱӎםE^jǃjm4_7
Dnes zase prisly asi 4 maily a z toho jen jeden citelny a na konci toto.
:(:(