MAIL z GC.com "[LOG]Owner" je PRAZDNA STRANKA

Poslednich nekolik dni se my stava, ze kopie logu (tykajici se hidden kesi ci trackable), ktere mi chodi mailem z GC.com prichazeni uplne prazdne. Jen hlavicka, telo zpravy - NIC. :o
Z 10ti je tak 8 prazdnych bez textu… :frowning:

Nestalo se taky nekomu z vas?
Nevite, cim to muze byt?
:@
Dik za tipy.

Jedu na gmailu pořád a chodí mi všechno v pořádku..

Mne to taky chodilo v poradku, jen asi od soboty to zlobi… Prijde mi treba pres 10 mailu najednou a z toho je velka cast "prazdna" :(:@
S nove zalozenou kesi je to jako kdyz hrom bije :wink:

Včera to samé ale upgradoval jsem antivirus (na AVG verze 8) tak jsem měl podezření na něj. Používám Outlook Express.

Je to zoufaly, zase dalsi PRAZDNE zpravy… To je dobry tip, diky.
Mam freewarove AVGcko - a 8.0.138 verzi… :frowning:

Takže pozor - mimo veškerou pochybnost to dělá AVG 8.0!!! Nejdřív jsem nakouknul do schránky přes webové rozhraní a bylo to v pořádku a teď mám zase ve schránce prázdné zprávy. Jdu se vrtat v nastavení AVG.
(no klasika - člověk upgraduje na novou verzi a ona je horší než ta předchozí§

Neumím vám poradi, ale myslím že podobný problém řešil i ezopos tak ho zkuste někdo kontaktovat a třeba poradí :wink: a nebo taky řekne že s tím problém vůbec neměl a že se mi to jenom zdálo:D:D:D

Hledal bych v nastavení kontroly pošty a vzhledem k tomu, že tam se operace s poštou logují tak asi i v logu kontroly pošty.

Vyházel jsem z nastavení AVG (Tools/advanced settings/mail) heuristiku, prohledávání archívů a ještě cosi a už to zase chodí, antivir pravděpodobně kontroluje pouze přílohy. Možná něco z toho můžu zase vrátit ale už se mi v tom nechce vrtat a po každé změně restartovat antivir atd.

Poslal jsem info do konference AVG, ale protože mám stále ještě všude verzi 7.5, tak nemůžu poskytnout žádné informace k problému.

Kdo to máte legálně, zkuste kontaktovat technickou podporu !!!

Mate pouzivat nejaky poradny a kvalitni antivirovy program :p:D:p!

PS: proboha jen zadny flame na tohle tema, jen jsem si to rypnuti nemohl neodpustit :wink:

:D:D:D
Svata pravda Pavle

Já jsem na AVG zase přešel protože mi Avast pořád měnil nastavení mailu takže se to čas od času muselo zase ručně nastavit tak aby to fungovalo. :slight_smile: A AVG 7.5 bylo bez problémů!

Nevím, co pořád máte s těmi českými antiviry… Žádná sláva to není a dost často dělají jen problémy…
Proč se neporozhlédnete i jinde ? Už několik let používám tuhle věcičku, a v životě mi do PC nic špatného nevlezlo… Samozřejmě to malinko předpokládá neklikat na všechno co vidím, ale to je snad samozřejmé i s ostatními antiviry :wink:

http://www.free-av.com/

Stáhněte si tu free verzi, ta bohatě stačí… Aktualizace fungují normálně, firma virové řetězce aktualizuje dokonce i několikrát denně !

EDIT:
P.S. I když je tento antivir neplacený, tak stále patří mezi nejlepší a může se směle rovnat i těm placeným…

Jeste jedna nesrovnalost se mi zda - na konci mailu z GC.com (az uplne na konci po temi tremi odkazy), ktere dorazi s textem se zobrazi toto:
6݊{aȧr Ơx(^rGo em&U슉]XڵڱӎםE^jǃj׻m4_7

Dnes zase prisly asi 4 maily a z toho jen jeden citelny a na konci toto.
:(:(:frowning:

Checht, každý chválí svoje peří :slight_smile:

Ale je fakt, že na domácí použití je AVAST zdarma a je celkem jedno, jaký antivir Vám bude dělat problémy :smiley:

Z konference o AVG:

Tak jsem to zaskrtnuti taky ZRUSILA a CHODI mi to zatim bez problemu. Diky AVIATIKU za radu!!! :stuck_out_tongue: