Makarská v srpnu

Ahoj, naskytla se následující příležitost a je mi líto vám ji nenabídnout. Kromě šílení za keškami ještě trénuju taneční skupinu. Dostali jsme nabídku v létě vystupovat na Makarské Riviéře v Chorvatsku. A protože nenaplníme celou ubytovací kapacitu a ani kapacitu autobusu a nechceme tam mít úplně cizí lidi, rozhodla jsem to nabídnout vám. Termín je 3.-12.8. a cena by snad měla být velmi zajímavá. Na taneční skupinu se vázat v průběhu pobytu nemusíte. Vážní zájemci mne mohou kontaktovat přes profil a pošleme bližší podrobné informace. Asi nemusím zdůrazňovat, že kdo dřív přijde, ten dřív mele a kapacita je omezená. Ubytování je v bungalovech přímo na nádherné písečné pláži.

su tam pekne holky? [H] ale bohuzial, vtedy budem pravdepodobne v Albansku behat po horach. Ozaj, nechce sa niekto pridat? zatial sme tak dvaja traja…

no nevim samane, ale: plny autobus tancich kocek versus nejaci divni typci co me budou nahanet do kopcu… myslim ze by to byla jasna volba. [:D]

No jasně, že tam jsou pěkný holky…ale i kluci [;)] Všechno jsou to vytancovaný vícenásobnímistři republiky ve stepu a v různých show dance a western dance. Nejvíc jich je ve věku 15 - 20 let. [:)]