Ahoj. Dnes asi nemám den na hledání, ale chtěl bych najít makro do GSAK, které mi vyjede všechny logy od mé cache. Našel jsem jen ty, které to vyjedou z GPX, ale tam nejsou všechny. Víte o nějakém ? Dík.
makro se jmenuje Addlogs, najdes ho na gsak.net, odkaz makra.
No jo, ale nějak mi to nefunguje. Myslel jsem, že zjistím všechny, kdo navštívili mojí kešku, ale nějak jsem to z toho nepochopil.
no spustis makro ![]()
jeste pred uplne prvni stahovanim logu dej create/update local owner list > a vyber par databazi, kde mas kese (nejlip celou republiku) on si je prohledne a vytvori databazi jmen a id cisel.
pak uz ho spust normalne na stahnuti logu tlacitkem ok, gsak zacne prohlizet online listing a stahovat logy, pokud padne na nick a id, ktere nezna, musis mu ho zadat - otevre se ti profil toho nicku a kdyz kliknes na "See the forum posts for this user" pak to nekolikamistne cislo na konci adresniho radku (Forums - Geocaching Forums) je id. zkopirujes ho do dialogovaho okna, ktere ti predtim gsak nabidl, kliknes add id a on pojede dal, az zase padne na neco co nezna … no a takhle furt dokola az stahne vsechny logy. ![]()
To jsem právě zkoušel, ale u malé databáze, teď tam mám všechny cache, udělal jsem update, a pak to pustil, když jsem stál na mojí kešce, ale nic to nevygenerovalo. Asi to nedělám dobře. Jak řeknu, abych dostal všechny logy z dané kešky ?
jak pises, jsi na kesi, ke ktere chces logy, spustis makro, vsechno tam zaskrtnes (teda myslim, jsem na mobilu, neoverim) a vlevo dole das ok. zkus jeste upgradovat gsak a stahnout poslední verzi addlogs.
Super, dík, tak jsem vzal poslední GSAK a poslední AddLogs a funguje to. Akorát jsem si představoval jen seznam a ne celou stránku. Zkusím najít podobné makro, které udělá jen seznam nebo si toto nějak upravit.
Tak už jsem našel Listlogs.gsk. Tak snad mi bude vyhovovat.
Tak bohužel, ListLogs umí jen stáhnuté logy v GSAK, takže já mám např. posledních 22, neumí stáhnout všechny logy. Potřeboval bych jen seznam lidí, datum a jestli našli nebo ne z vybrané kešky, což se mi zatím nedaří.
a dat nejdriv addlogs a pak listlogs? jestli teda dobře chapu makro listlogs.
Takže musím říct, že se mi nedaří. Pořád nemohu vyexportovat "někam" všechny logy z vlastních keší. Máte někdo nějaký nápad ? Makro AddLogs a ListLogs nepomohlo, nejsou tam všechny logy, ale jen asi rok. Moc všem dík.
podle mě AddLogs přidá všechny logy k dané keši , jinak by to nemělo smysl … viz další využití přidaných logů ve FSG /statistika nalezu na vlastnich kesich/
No, když to spustím, tak mi to napíše následující chybu v souboru
GetHTML.vbs v adresáři GSAK\html:
The server name or address could not be resolved.
kód: 80072EE7
zdroj: msxml3.dll