Přikládám jednoduché makro, které vypíše kešky, na kterých jsem poslední nálezce (neřeší případ, kdy ji současně někdo našel tentýž den jak já).
Postup:
Spustíme makro
U vypsaných kešek stáhneme listingy se všemi logy
Opět spustíme makro a máme výsledek
Později už stačí v bodě 2) stahovat pouze listingy bez všech logů (posledních 5 stačí)
Výše uvedenou posloupnost lze snadno zpracovat pomocí makra Combine. Snad vám to bude fungovat
docela šikovné, často sám koukám jestli při nějakém problematickém odlovu keš nepřišla k úhoně. Jen by to chtělo přidat progresbar, trvá to dlouho tak aby to nevypadalo že se to kouslo
Zjistil jsem díky tomu že jsem byl poslední na jedné keši v srpnu, ale vzhledem k tomu že má za dva roky jen 20 nálezů, tak to asi není nic neobvyklého
Tak, správně - Combine je řešení. Archivované kešky jsem tam nechal naschvál, protože i ty mohou mít časem nějaký nález.
Okno s procenty nebude, to fakt neumím
Napadla me jedna zaludnost: timto postupem/makrem si aktualizujete kese, ktere jste odlovili. Muze tedy dojit k prepsani vlastnosti kesi: typ, souradnice, velikost, obtiznost, teren a podobne. Jestli si tyto informace uchovavate tak, jak jste kes nasli, muze se stat, ze o ne prijdete. (Alespon dokud nebude v GG zamykani kesek.)
Tak jsem si progressbar dodal sám
Ještě by to šlo zrychlit prací jen s nalezenými kešemi, ale bohužel nevím jak to udělat.
var
Counter: integer;
function PluginCaption: string;
begin
Result := 'nikdo po mně zatím nenašel';
end;
function ExportDescription: string;
begin
result := 'nikdo po mně zatím nenašel';
end;
function PluginFlags: string;
begin