Makro pro zjištění kešek, které po mně ještě nikdo nenalezl

Přikládám jednoduché makro, které vypíše kešky, na kterých jsem poslední nálezce (neřeší případ, kdy ji současně někdo našel tentýž den jak já).
Postup:

1. Spustíme makro
  2. U vypsaných kešek stáhneme listingy se všemi logy
  3. Opět spustíme makro a máme výsledek
    Později už stačí v bodě 2) stahovat pouze listingy bez všech logů (posledních 5 stačí)
    Výše uvedenou posloupnost lze snadno zpracovat pomocí makra Combine. Snad vám to bude fungovat :wink:

EDIT: Autocenzura

A o čem je moje předposlední věta? :stuck_out_tongue:

No jo, koukam, ze nectu. Promin. Rusim.

Nic se neděje :slight_smile: A již máš nějaké zkušenosti s touto mojí horkou novinkou, dalo by se přímo říci - převratem v geogetích makrech? :slight_smile:

Zajímavé … Vyhoď Archivované keše, už mě asi nezajímají (a hlavně docházejí v MyFindsPQ jen s mým nálezem…)
… a vyčísti na začátku seznam …

docela šikovné, často sám koukám jestli při nějakém problematickém odlovu keš nepřišla k úhoně. Jen by to chtělo přidat progresbar, trvá to dlouho tak aby to nevypadalo že se to kouslo :slight_smile:
Zjistil jsem díky tomu že jsem byl poslední na jedné keši v srpnu, ale vzhledem k tomu že má za dva roky jen 20 nálezů, tak to asi není nic neobvyklého :slight_smile:

vyčištění listu i odstranění archivovaných jde udělat také pomocí combine

Tak, správně - Combine je řešení. Archivované kešky jsem tam nechal naschvál, protože i ty mohou mít časem nějaký nález.
Okno s procenty nebude, to fakt neumím :slight_smile:

Ale jo, okno s procenty bude. I kdybych to do tebe mel nahustit :smiley:
Zbytek mailem. Musis se taky neco noveho naucit.

Napadla me jedna zaludnost: timto postupem/makrem si aktualizujete kese, ktere jste odlovili. Muze tedy dojit k prepsani vlastnosti kesi: typ, souradnice, velikost, obtiznost, teren a podobne. Jestli si tyto informace uchovavate tak, jak jste kes nasli, muze se stat, ze o ne prijdete. (Alespon dokud nebude v GG zamykani kesek.)

Tak jsem si progressbar dodal sám :slight_smile:
Ještě by to šlo zrychlit prací jen s nalezenými kešemi, ale bohužel nevím jak to udělat.

var
  Counter: integer;

function PluginCaption: string;
begin
  Result := 'nikdo po mně zatím nenašel';
end;

function ExportDescription: string;
begin
  result := 'nikdo po mně zatím nenašel';
end;

function PluginFlags: string;
begin