Malá Fatra 28.9-2.10.

Zdravím,
od pátku 30.9. do neděle 2.10. se koná kousek za Žilinou event Rozlúcka s Geoletom 2011. Na programu je nějaká ta turistika, tombola, prasátko, ohňostroj a spousty dalších záležitostí. Já už jsem přihlášen a na 100% jedu, tak se snažím nalákat další čechy, co by měli zájem se trochu protáhnout po Malé Fatře.
Navíc plánuji využít středeční státní svátek a vyrazit do okolí eventu na individuální túry, takže hledám další nadšence, co by se chtěli přidat.

Je to celkem narychlo, ale akce na poslední chvíli mají své kouzlo, ne :wink:

Opravdu se nikdo nechce podívat na Slovensko na Malou Fatru?

Uvažuji nad výletem na Malou Fatru (konkrétně přechodem jižní části - Lúčanské Fatry - Fačkov-Strečno) ve středu-čtvrtek s geopesou…záleží na vývoje počasí a situace v zaměstnání. Ve čtvrtek ale musím zpět…
Kdyžtak pojedem vlakem z Rožnova - buď 5.04 (8:43 v Žilině, pak bus 9.30-10.15 do Fačkova) nebo v 9.56 (12.23 v Žilině, bus 13.40-14.32), ale pokud bys měl cestu kolem a místo v autě, tak se rádi přidáme

Bohužel z toho nic nebude. Je to pár hodin, co mi šéf řekl, že ve čtvrtek musím do práce. Takže jedu "jen" na event od pátku do neděle a cestou možná vybarvím nějaký ten slovenský kraj, jinak nic :frowning: