Zdravím,
od pátku 30.9. do neděle 2.10. se koná kousek za Žilinou event Rozlúcka s Geoletom 2011. Na programu je nějaká ta turistika, tombola, prasátko, ohňostroj a spousty dalších záležitostí. Já už jsem přihlášen a na 100% jedu, tak se snažím nalákat další čechy, co by měli zájem se trochu protáhnout po Malé Fatře.
Navíc plánuji využít středeční státní svátek a vyrazit do okolí eventu na individuální túry, takže hledám další nadšence, co by se chtěli přidat.
Je to celkem narychlo, ale akce na poslední chvíli mají své kouzlo, ne
Uvažuji nad výletem na Malou Fatru (konkrétně přechodem jižní části - Lúčanské Fatry - Fačkov-Strečno) ve středu-čtvrtek s geopesou…záleží na vývoje počasí a situace v zaměstnání. Ve čtvrtek ale musím zpět…
Kdyžtak pojedem vlakem z Rožnova - buď 5.04 (8:43 v Žilině, pak bus 9.30-10.15 do Fačkova) nebo v 9.56 (12.23 v Žilině, bus 13.40-14.32), ale pokud bys měl cestu kolem a místo v autě, tak se rádi přidáme
Bohužel z toho nic nebude. Je to pár hodin, co mi šéf řekl, že ve čtvrtek musím do práce. Takže jedu "jen" na event od pátku do neděle a cestou možná vybarvím nějaký ten slovenský kraj, jinak nic