Mohli byste mi prosím pomoct? Hledám nejsevernější, nejjižnější, nejvýchodnější a nejzápadnější kešky na světě. S tou severní jsem si docela poradil, i když… Ale ty ostatní nemůžu nějak najít.. Nemohli byste se po tom podívat a kdyžtak je sem napsat??
Asi nejsevernější: [cache]GC13V3F[/cache]
Pojmy nejvýchodnější a nejzápadnější na světě mi přijdou nesmyslné.
s tou nejvýchodnější a nejzápadnější to máš těžký. Můžeš obejít zeměkouli dokolečka a pořád od tebe na východ nebo na západ nějaká další východnější nebo západnější bude. Až k té nejvýchodnější nebo nejzápadnější těžko dojdeš.
![]()
OK, ok.. myslím tím jako nejzápadnější ze stany "Ameriky", jako přemýšlel jsem nejzápadnější na Aljašce…
A nejvýchodnější v Rusku na Kamčatce…
Šlo by to vzít čistě podle souřadnic… 179,999 W, 179,999 E jenom by takové cache mohly být klidně 161m od sebe.![]()
edit: menší oprava čísel:)
No tak mohl by to brát podle souřadného systému, což je jediný způsob jak jsou keše určené. Takže může hledat keš s největší souřadnicí E a W ![]()
EDIT: a alkes byl rychlejší ![]()
Nevím, jestli je tato nejsevernější, ale určitě je blíž k severnímu pólu než ta tvoje.
Scotty [cache]GC1EHPM[/cache]
Tak kdo z našich kačerů pojede na FTF? ![]()
Nejjiznejsi je 100% nejaka na Antarktide, kterych moc neni, takze staci jen srovnat souradncie.
Nejsevernější je [cache]GC5803[/cache].
Nejjižnější je samozřejmě [cache]GCHN13[/cache], ale to je virtuálka. Nejjižnější tradicionálka je [cache]GCC3E3[/cache].
Jdu na Sever…, jdu na Jih…
Ukaž, já si to chci také vyzkoušet…
Jdu na Sever…, jdu na Jih… No jo!
Když to srovnám s tím výletem na Kokořín…, nic moc.
Do Podolí, do lékárny… do prdele to je mi smutno…
(Jára Cimrman: Dobytí Severního pólu) ![]()