Nevite o co jde?
Jestlii nekdo nezakladal nocni serii v praze. "Maskovani" vypada povedome,
Tak to by fakt byla bomba ![]()
Taky mě to hned napadlo, když jsem to vyděl ve zprávách. No pokud to byl někdo z kačerů, tak se stejně nepřizná, když to řeší policie.
Taky jsem to slyšel a říkal jsem si, že to tady začně někdo řešit.
Ale taky to podezřívám, že je to nějaká noční multinka. ![]()
No kdyby to byla opravdu multina, ten dotyčný by byl fakt naivní,když by si myslel, že to ujde pozornosti nějakého všetečky:) Spíš to byla provokace ze strany ČEZ-kaidy, že pokud nebudeme platit zdražovaný proud, budou městu svítit akorát diodky;)
No, každopádně to připevnění bylo jakési zfušované. To o čem píší že je 9V baterka bude spíš přístup pro napájení, ten reflexní pásek je asi také součástí hry ![]()
A ne že by mě to neinspirovalo, jak na to, až se rozhodnu něco podobnho založit ![]()
BTW: nám tady v Brně sundavali keš pyrotechnici z lampy plošinou, na které byl pes, který kešku nejdřív očuchal… Pak kontaktovali ownera… naštěstí mu ale tuším zásah k úhradě nedali.
Je pripevneni kesky na lampu verejneho osvetleni legalni? Pokud to tedy lampu neposkodi a neni to v blizkosti objektu, ktery by mohl byt "potencialnim tercem teroristickeho utoku"? Chapu, ze v pripade soukromeho majetku je treba mit souhlas vlastnika. Ale v pripade, ze majitelem je mesto, stat? Je to nejak (byt neoficialne), v CR ostreno, nebo to je vse na GC triku reviewera a na legislativnim triku ownera?
Dain pripravil malostranska strasidla reloaded, FTF jeste pred publikaci ziskal porucik Vobtáhlo z oddeleni v Karmelitske, co-FTF jeřábník Kyblíček a policejní pes Ukulele6
Skoda teto zdarile multiny.
video zde: iDNES.cz – s námi víte víc
Žádná bomba to nemohla být! Jak všichni víme z amerických filmů, každá bomba bliká (červeně) a pípá! Jak si mohli policajti myslet, že modrá a ještě k tomu neblikající a nepípající krabička může bouchnout? :o
A k tomu videu. Pěkný, jak tam je pyrotechnik v brnění a pár metrů od něj se pohybují lidé jen tak. ![]()
Ha, já věděl že tady o tom bude thread.. ![]()
Navíc KAŽDÁ bomba má displej, kde se s nevyhnutelnou pravidelností odsypávají číslíčka!
A dva drátky - červený a modrý.
Chudák kačer, je mi ho líto.
Chtěl určitě jen udělat nějakou prima keš a teď sedí doma připos… strachy a čeká, kdy dveře rozrazí policejní komando.
Velký bratr má v centru hodně kamer, takže ho někde musel vidět.
Nezbývá než doufat, že to byl kačer nebo něco podobného. Představa, že někdo zkouší bdělost policie v zalidněných místech není příjemná.
mam kesku na mrizi pri vstupu do Ledeburske zahradyprimo u Malostranske presne mezi Polskou a Indickou ambasádou, o které policajti temer urcite vi a zije uz dva roky s 2500 nalezy, dalsi podobnou primo u Vladislavskeho salu, o ktere minimalne vi zahradnici spravujici zahrady na hrade (Hradnis straz asi taky) a zije stale… ja bych ty policajty z prilisne hlouposti nepodeziral, o mnohych keškach asi vi, ale nechteji nam kazit zabavu
Zrovna u toho Vladislavského sálu na nás hradní stráž koukala hodně ale hodně podezřívavě. Možná se jen bavili naší zoufalostí že ji nemůžeme nenápadně vrátit, těžko říct
Nakonec jsme kešku radši vzali sebou a vrátili ji až po hodině když už na místě nikdo nebyl, nicméně úkryt mezitím někdo evidentně prohledával takže možná bylo štěstí že jsme ji měli u sebe ![]()
Zlatý krabky v lese, tam člověk potká maximálně houbaře.
Myslím, že to není GC. Umístění vypadá spíš na jednorázovou akci, buď jiná hra nebo hec nebo provokace.
No jo. Když je kačer policista - to se to loví. A ještě si to pojistí pomocí pyrotechniků, aby měl FTF a k tomu jedinečný jeden nález na keši. A ostatní utřou, protože keš je odstraněná. ![]()
TO SE NEDĚLÁ!