Mala strana - lampy?

Nevite o co jde?
Jestlii nekdo nezakladal nocni serii v praze. "Maskovani" vypada povedome,

odkaz na clanek

Tak to by fakt byla bomba :smiley:

Taky mě to hned napadlo, když jsem to vyděl ve zprávách. No pokud to byl někdo z kačerů, tak se stejně nepřizná, když to řeší policie.

Taky jsem to slyšel a říkal jsem si, že to tady začně někdo řešit. :slight_smile: Ale taky to podezřívám, že je to nějaká noční multinka. :wink:

No kdyby to byla opravdu multina, ten dotyčný by byl fakt naivní,když by si myslel, že to ujde pozornosti nějakého všetečky:) Spíš to byla provokace ze strany ČEZ-kaidy, že pokud nebudeme platit zdražovaný proud, budou městu svítit akorát diodky;)

No, každopádně to připevnění bylo jakési zfušované. To o čem píší že je 9V baterka bude spíš přístup pro napájení, ten reflexní pásek je asi také součástí hry :wink:

A ne že by mě to neinspirovalo, jak na to, až se rozhodnu něco podobnho založit :wink:

BTW: nám tady v Brně sundavali keš pyrotechnici z lampy plošinou, na které byl pes, který kešku nejdřív očuchal… Pak kontaktovali ownera… naštěstí mu ale tuším zásah k úhradě nedali.

Je pripevneni kesky na lampu verejneho osvetleni legalni? Pokud to tedy lampu neposkodi a neni to v blizkosti objektu, ktery by mohl byt "potencialnim tercem teroristickeho utoku"? Chapu, ze v pripade soukromeho majetku je treba mit souhlas vlastnika. Ale v pripade, ze majitelem je mesto, stat? Je to nejak (byt neoficialne), v CR ostreno, nebo to je vse na GC triku reviewera a na legislativnim triku ownera?

Dain pripravil malostranska strasidla reloaded, FTF jeste pred publikaci ziskal porucik Vobtáhlo z oddeleni v Karmelitske, co-FTF jeřábník Kyblíček a policejní pes Ukulele6

Skoda teto zdarile multiny. :slight_smile: video zde: iDNES.cz – s námi víte víc

Žádná bomba to nemohla být! Jak všichni víme z amerických filmů, každá bomba bliká (červeně) a pípá! Jak si mohli policajti myslet, že modrá a ještě k tomu neblikající a nepípající krabička může bouchnout? :o

A k tomu videu. Pěkný, jak tam je pyrotechnik v brnění a pár metrů od něj se pohybují lidé jen tak. :smiley:

Ha, já věděl že tady o tom bude thread.. :slight_smile:

Navíc KAŽDÁ bomba má displej, kde se s nevyhnutelnou pravidelností odsypávají číslíčka!

A dva drátky - červený a modrý.

pokracovani..
http://zpravy.idnes.cz/v-pochybnych-krabickach-z-male-strany-nebyla-vybusnina-policie-jich-nasla-16-161-/krimi.asp?c=A101005_073957_krimi_ttt

Chudák kačer, je mi ho líto.
Chtěl určitě jen udělat nějakou prima keš a teď sedí doma připos… strachy a čeká, kdy dveře rozrazí policejní komando.
Velký bratr má v centru hodně kamer, takže ho někde musel vidět.

Nezbývá než doufat, že to byl kačer nebo něco podobného. Představa, že někdo zkouší bdělost policie v zalidněných místech není příjemná.

mam kesku na mrizi pri vstupu do Ledeburske zahradyprimo u Malostranske presne mezi Polskou a Indickou ambasádou, o které policajti temer urcite vi a zije uz dva roky s 2500 nalezy, dalsi podobnou primo u Vladislavskeho salu, o ktere minimalne vi zahradnici spravujici zahrady na hrade (Hradnis straz asi taky) a zije stale… ja bych ty policajty z prilisne hlouposti nepodeziral, o mnohych keškach asi vi, ale nechteji nam kazit zabavu

Zrovna u toho Vladislavského sálu na nás hradní stráž koukala hodně ale hodně podezřívavě. Možná se jen bavili naší zoufalostí že ji nemůžeme nenápadně vrátit, těžko říct :slight_smile: Nakonec jsme kešku radši vzali sebou a vrátili ji až po hodině když už na místě nikdo nebyl, nicméně úkryt mezitím někdo evidentně prohledával takže možná bylo štěstí že jsme ji měli u sebe :slight_smile:

Zlatý krabky v lese, tam člověk potká maximálně houbaře.

Myslím, že to není GC. Umístění vypadá spíš na jednorázovou akci, buď jiná hra nebo hec nebo provokace.

No jo. Když je kačer policista - to se to loví. A ještě si to pojistí pomocí pyrotechniků, aby měl FTF a k tomu jedinečný jeden nález na keši. A ostatní utřou, protože keš je odstraněná. :slight_smile:
TO SE NEDĚLÁ!