Malmö (SWE) 19.-21.08.2009 za hubicku ;)

Pri brouzdani po serverech leteckych spolecnosti se mi podarilo koupit zpatecni letenku Praha - Malmo vcetne vsech poplatku u WizzAir za 566 Kc.

Odlet 19.08. v 06:00 a nasledne prilet zpet do Prahy 21.08. v 09:00.

V Malmo toho asi jinak moc k videni neni, ale pocet kesi je vice nez uspokojujici (doporucuju mapu trosku odzoomovat): http://www.geocaching.com/map/default.aspx?lat=55.5965&lng=12.99668

Krome klasickyho kombajnovani se da i trosku dovybarvit mapka Evropy, pac cca 20 km pres most uz lezi hlavni mesto Danska (kde je mimochodem taky hafo kesi…).

No a proc to sem vsechno pisu? Proto, ze jednoluzkovy pokoj stoji skoro stejne co dvouluzkovy, takze kdyby se nekdo chtel ke me pridat, byl by vice nez vitan :smiley: No a samozrejme taky proto, ze ve dvou se lepe hleda a lepe maskuje pred mudly… Jinak konkretne k ubytovani - napr. 4* Hilton by vysel zhruba na 40 Euro/osoba/noc - levnejsi uz pak jsou snad jen hostely…

Tak kdyby mel nekdo zajem, dejte vedet.

To zní fakt dobře, ale tou dobou budu držet pohotovost k odjezdu do porodnice :). Tak třeba jindy.

To zni fakt hrozne, zejmena slova o "kombajnovani", smysl teto cinnosti mi fakt unika, a dale pak o tom, ze tam neni k videni nic zajimaveho!? Malmo jsem mel moznost navstivit pouze kratce, a je mi to lito. Verim, ze na delsi dobu by to urcite mohl byt zajimavy vylet, ci dovolena. Ale tohle … Do Svedska bych se rad jeste jednou podival, ale rozhodne na delsi dobu.

P.S. Operation Underbridge - doporucuji sundat saty a boty, nebo mit dalsi rezervni na brehu :wink:
P.S.2 Koukam, ze hustota kesi je za pouhy rok podstatne vyssi, co jeste rok pockat? :slight_smile:

No docela nad tim uvazuju. Kouknu se jak muzu mit dovolenou.

Nechci tě naštvat, ale pdívej se, kam to vlastně letíš. Do Norska měl nebo má WizzAir taky stejně směšné ceny, jenže to jejich "Oslo letiště" leží od Osla asi 300 Km a doprava z letiště do města je dražší než letenka.

Ale třeba Stockhol letiště wizzairu je kousek od centra. Nevím, ale zkontroluj si to!

Malmo-Sturup Airport lezi 28 km od centra mesta a cesta autobusem trva cca 40 minut. Za 80 minut se z toho letiste da dostat autobusem dokonce do centra Kodane, takze v tomto problem urcite zadny neni…

Jinak eviduju zatim 2 zajemce a 1 zajemkyni, jsem zvedavej jak to nakonec dopadne a v jakem poctu se sejdem na letisti :wink:

A přibližný cenový odhad?

Aktualni cenovy odhad:

Zpatecni letenka 804 Kc (kazdy den se cena zveda, takze neni dobre moc dlouho vahat…)
Zpatecni bus jizdenka Airport-City-Airport 179 SEK cili 422 Kc
Ubytovani 4* Hilton, double room osoba/noc 930 SEK cili 1038 Kc

Celkem to tedy podle dnesniho kurzu vychazi na 3302 Kc, vydaje na jidlo/piti atd samozrejme nepocitam, to je individualni (jo a v cene hotelu je snidane). To je za predpokladu 2 lidi, pokud by nas jelo vic, bylo by to o neco levnejsi (napr. pri 3 osobach o cca 770 Kc).

No, tak se hlásím jako další zájemce… Mohlo by to být zajímavé. Jenom by to snad chtělo na vícero dní, než se tam rozkoukáme, tak pojedeme domů. :frowning:

Pokud by chtel nekdo zustat dele, tak samozrejme ma moznost, ja mam ale letenku uz koupenou, takze se budu drzet sveho planu :wink:

tak jestli nenastane neco neobvykleho, tak se uvidime na letisti taky, planoval jsem objet sever autem na par tydnu a nejak z toho seslo, tak aspon takhle ocihnu jak to tam vypada :slight_smile:

Ahojte mě se tedy u u té letecké společnosti tu letenku najít nepodařilo :frowning:
Malta a pak až Maroko …
JInak dobrá společnost, asi někam pojedu taky

Mě se to podařilo najít… A svrbí mě docela ruce to objednat. :smiley: A nechtěl by někdo z těch vážných zájemců tam zůstat o pár dní více? Sám tam radši zůstavat nechci, potom tam něco zvořu a … radši ani nemyslet.

Tak to jsi musel hledat nekde uplne jinde, pac Wizzair na Maltu ani do Maroka nelita :slight_smile:

Zkus to tady:
http://wizzair.com/?language=CZ

Tak mám rezervováno

já už i potvrzeno, ted jedu na tyden do chorvatska, tak se pak zacnem prubezne domlouvat

Pro informaci, prave probihaji dalsi slevy u WizzAir, takze zpatecni letenka na nas termin stoji sympatickych 670 Kc :wink:

Zatim to vypada na 3 jiste ucastniky + 1 co se prave proklikava rezervacnim systemem :slight_smile:

Poslušně hlásím, že jsem 4 účastník této party :slight_smile:

Ahojky, take letime s kamaradkou do Malmö s wizzairem a podarilo se nam zarezervovat 4luzkovy pokoj v hostelu. Problem je v tom, ze jsme jenom dve, takze kdyby nekdo hledal ubytovani od 19-22.8.2009 mame dve posletele k dispozici jedna noc stoji 13,45 euro. muj mail je [email protected]