Malování loga na razítko

Ahoj… chtěl bych se zeptat v jakém programu, nebo kdo by mi mohl udělat logo na razítko. Ale levně ! :slight_smile:
Dík Ted

Ahoj, a jenom navrh chces? Jestli jo udelam ti ho zdarma

Jen návrh ano :). To bys byl moc hodný :). A mohl bych ti poslat Obrázek jak bych si představoval obrázek u vnitř ?

Jo to skoro musis :wink: posli mi to na email [email protected]

a v emailu mi i popis jak to razitko si predstavujes, jestli ma byt kulate, jake texty aby tam byly apod.

Máš to na mailu tak si stim pohraj a moc děkuju !!! :slight_smile:

Ahoj a ten text chces jakej? A jeste jedna poznamka chvili to bude trvat :wink:

Text je ten co jsem ti psal

A jak děláte ty razítka? Ráda bych se to naučila :slight_smile:

Beruška

Razítka se objednávají ve výrobně razítek :slight_smile:

Fakt? No nepovídej… B)
Mě spíš zajímá jak se navrhují, že je mají lidi povědšinou stejné…

No asi nejlepší je to nakreslit v nějakým programu na vektorovou grafiku - třeba v Illustratoru, který je asi nejlepší. Pokud jsi ale nikdy nic podobnýho nedělala, tak je asi jednoduší to zadat nějaké firmě. Doneseš obrázek a text co tam chceš mít a oni ti to nějak seskládají a vyřežou do štočku. Ten se pak už jen nalepí na razítko a je to…

jsou stejne protoze se pouzivaji stejne tvary (kruh nebo oblednik) a skoro vsici tam maji svuj nick, logo a vetsinou slovo "nalezeno" :slight_smile: jinak ja je tvorim Adobe photoshop :wink:

Stejný, nebo asi podobný bude když si ho necháš udělat u nějaké firmy co dělá často pro kačery. mají už předdefinovaný vzory, takže vypadají hodně podobně - ohraničení, logo, nick. Pokud si ho navrhneš sama, tak fantazii se meze nekladou, akorát mysli na to, že i když třeba vlasový čáry jdou vyříznout, půjdou potom blbě otisknout. Já mám třeba na razítku tohle:

Díky za typy :slight_smile:

Beruška

Razitka jsou stejna??? To jsi se me dotkl :slight_smile:

Promiň, tvoje je velice originální :slight_smile:

Beruška

Nejlepší by bylo zajít do Reklamní agentury a tam si razítko udělat :).

EDHELDIL: Taky jsem tento font měl na starším compu nainstalován a dodnes ho umím číst. Možná by byla pěkná mysterka, napsat tím listing.

Ono se na těch pár centimetrech čtverečních mnoho vymyslet nedá, aby to bylo čitelné - a když se tam má vejít jméno, logo… Já to nakreslila ve Photoshopu. Jenom jméno, poděkování s datem píšu tužkou.