Malta 28.7. - 4.8.2018

Zdravím a mám nabídku - přemýšlíme nad vybarvením Malty. Slibně vypadá let z Vídně v sobotu 28.7. tam a v sobotu 4.8. zpět s Wizzair (za 60 nebo 80 EUR podle toho, jestli jste členy klubu). Plán je na místě půjčit auto na 3-5 dní a zbytek strávit někde u moře. Ubytování dle dohody účastníků - širák, kemp, apartmán. Zatím jsme 2 a 2 by se do auta ještě vešli. Angličtinou oba vládneme dostatečně, uvítáme spíše řidičské schopnosti.

Hezke, o Malta jsem uvazoval pri plánování programu na pristi rok. Přimlouval bych se za sepsání te kacerska casti vyletu pro informace, které se mohou hodit ostatním. DIKY

Ahoj, já chápu, že moje výlety, pro které tu hledám spolucestující, občas nejsou úplně k zahození. Jen je pro mne poněkud demotivující, že spolucestovat vlastně nikdo nechce, ovšem o informace, co kde a jak, tak o ty zájem je. Takže co si říct - najdu spolucestujícího, budou informace, nenajdu, tak smolík pacholík? Prostě to chce nastolit rovnováhu...

Tak napiš ted co mas v planu na pristi rok a bude to určitě lepší. Většina lidí (tedy ja) plánuje hoodne dopredu. Coz v reálu znamena, že Malta je v planu na pristi rok. Bohužel i starost o rodinu omezuje vylety na nejvýš 4dny. Takze pokud budeš shánět hodne dopredu bude i větší šance.

No s informacemi si nálož jak chceš. Ono to prostě nějak dopadne. Už jsme jeli tolikrát na blind, že to dame i na Maltě. :slight_smile:

Trochu mi to připomíná Cimrmana. Všichni byli nápadem nadseni, ale nikdo se nechtel výpravy zúčastnit.:slight_smile:

OK. Jenže já momentálně netuším, jestli příští rok vůbec nějakou dovolenou budu mít, neboť mám pracovní smlouvu jen do konce tohoto roku. Mně se mění podmínky i mezi jednotlivými měsíci - někdo se rozhodne, že něco změní na stávajících projektech, bude podávat nový projekt, a já se musím přizpůsobit. Není problém naplánovat týden volna na 2 měsíce dopředu, ovšem na víc už to moc nejde... Jestli je to dle Cimrmana netuším, v každém případě kamarád do auta jen ve 2 lidech jít nechce, mně se po Maltě týden jen veřejnými prostředky v tom hicu jezdit nechce, sama tam nepojedu, takže Malta asi padá a já jdu vymýšlet kešovací dovolenou, kterou dám v 1 člověku. Co už nadělám, doma sedět nebudu a do konce roku mám ještě 24 volných dní :-)

Přeji všem hezké prázdniny!

Ahoj. My s přítelkyní bysme snad i vyrazily. Spaní pod širákem cestování po ostrově a i nějaký moře to je přesně to co by nás lákalo. Na řízení si věřím a když umíte englis tak je to ideální. Jestli je to ještě aktuální tak dejte vědět

Ve stejnou dobu budeme na Gozu v hotelu a na kešování taky zbyde čas. ;)