Tak jsem buď slepej nebo blbej, ale nemůžu objevit způsob, jak odstranit mapu z Map Source - uninstal jsem nenašel a pokud ji smažu tak nenajede MS…
byla by nějaká rada ? Díky
Mapy jsou registrovány v registry pod klíčem HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Garmin\MapSource v podklíčích Families a/nebo Products. Stačí pod těmito klíči nalézt další klíč, ve kterém položky odkazují na danou mapu a tento klíč smazat.
Některé mapy jde odinstalovat přes ovládací panely - přidat odebrat programy. To se však netýká např. TOPO_CZ. Pak existuje sw M3 - Mapsource Mapset Manager. Vice na malsingmaps.com . Třeba Ti to trochu pomůže.
Určitě bych se podival do registru…
JInak je dobrej softik,který prověří registrační databázi, zda neobsahuje neplatné odkazy na odinstalované nebo smazané mapy.
http://path.cz/forum/viewtopic.php?f=20&t=22&sid=b45c8fcd2ef71ad680257b0682f8832b
Díky všem, nakonec se to povedlo přes ty registry - to mě nenapadlo, že to maj takhle user friendly. :o Pořád jsem hledal něco jako odebrat mapu…
Ber to tak, že teď jsi zdarma o něco chytřejší ![]()
Každá mapa by měla mít svůj instalátor, tedy oddělený od samotného MapSource. Postup, který jsem napsal, je nouzovka, ne oficiální.
To samozřejmě není pravda. Mapu si do MapSource můžeš nahrát mnoha způsoby a když máš jen img soubory, tak by bylo příliš složité vytvářet instalátor. Stejně tak je několik způsobů, jak mapu z MapSource odstranit.