Mapa do etrexe

Snažím se kamarádovi nahrát mapu do etrexe a stále se nedaři,Propojení mám dobře,kešku tam normálně stáhnu ale když dám z MapSource dát stáhnout mapu do GPS tak se stáhne ale v navigaci je pak jen zeleno a maximálně dálnice.V mapsource je topo 3 která by tam jít měla.Poradí někdo.díky

Tak jeste prozrad, do jakeho etrexe, jaky konkretni model?

eTrex je nazev modelove rady zahrnujici cca 18 ruznych modelu (co jsem tak letmo spocital…), s naprosto rozdilnymi vlastnostmi a moznostmi.

Napriklad u stareho cernobileho legenda na Topo3 smele zapomen.

Garmin Etrex Vista HCx

Predpokladam, ze davas odesalt do zarizeni …

A to odelsani probehne ok? Podivej se v mape pres levy kontextovy tlacitko do nastaveni, tam bys tu mapu mel videt - pokavad jsi ji odeslal.

mapa se odesle dobre ale prave v nastaveni nic neni tam kde ma být.

jestli se pletu tak me opravte, ale nejsou nahodou topo odemykany pro urcity zarizeni?tzn ze kdyz si odemknu mapy(pri legalnim postupu) pro svoji gpsku a dam je do jiny, tak v ni nebudou videt…nebo apson tak jsem to pochopila z toho co vim…

jojo,to mas pravdu,ale mě to píše že mapa je otevřená pro jaké koliv zařízení,

To asi těžko…

Na druhou stranu by ale neodemčená mapa v GPS měla hlásit něco o "demo režimu" nebo tak něco. Takže fakt netuším co s tím máš. Možná jsi ji tam nakonec z MapSource neodeslal.
Předtím musíš nástrojem "Mapa" vybrat oblasti, které tam chceš posílat. To jsi udělal ?

jj vše tak jsme to udělal ale fakt asi bude problém že mapa je otevřena pro jinou gps