Mapa kesi - chyba v zoomu

V Mape kesi mi to vyhazuje chybku v zoomu, chybi (respektive je prekryte) tlacitko +, vice napovi screenshot:

Tož mě to jede OK…

A mě pro změnu hází mapa keší někam do oceánu a nevidím ani lištu pro zoom, setkal se s tím někdo?

ssva: zvlastni, ja to zkousel i na jinem PC i v jinem prohlizeci a porad to prekryva ten pandulak ze StreetView. BTW vidis vubec toho pandulaka?

Pokud pouzivas Chrome, tak ho nepouzivej. :wink:

K puvodnimu dotazu - dela mi to posledni dobou take, ale protoze zoomuji koleckem, tak mne to jeste nedokopalo k tomu, abych patral po problemu.

Jo, vidim. Bez problémů na MSIE8, Opera (verze 10.62) i Google Chome (verze 7.0.517.41) …

Sice pouzivam mapu od Crockyho, ktera vychazi z puvodni mapy, ale snad to nebude vadit.
Ten samy problem se povedlo vyresit editaci souboru mapa.html a upravou retezce API 2.x na API 3.x
Ale mam pocit, ze se od te doby co to pomohlo opet neco zmenilo, takze jsme Streetwiev prestali pouzivat :slight_smile:

Zkusil jsem tu URL prepsat a beze zmeny.

Já mam chrome a panáčka tam vůbec nemam…:o

Ja ho tedy Chrome mam. Jakou mas verzi?

7.0.517.41

na google mapách ho mám taky, ale na těch geocachingových ne…

Abych to upřesnil:
Geocaching.com Google Map…pandulák není
Google Maps…pandulák je, zobrazuje se mě korektně

h4nek: tady se ale bavime o "MAPA KESI", ktera je v Geogetu. To, jestli se ti nezobrazuje neco na GC.com je zde naprosto bezpredmetne!

No jo:o, omlouvám se…

Proste na googlmaps dali zase nejakou verzi, ktera neni uplne kompatibilni. Staci si v mapa.html zmenit pozadovanou verzi z "v=2" na "v=2.s". Pak to zase chodi. :wink:

Diky, pomohlo to. Bude to do budoucna fixnute i v distdata?