Mapa na gc.com (možnost jak vykrádat)

Dneska jsem zadal adresu Geocaching A koukám že sem se tam dostal bez přihlášení. Tak jsem přepnul na foto mapu. Přiblížil jsem si pár tradiček. A Překvapilo mě že tam jsou dost přesně vyobrazeny. Nešlo by to změnit? Je to dost snadný způsob jak si zjistí mudla či vykradač kde je…

vykradac si stejne dobre muze zalozit ucet

Jenze kdyz se zaregistrujes, tak slibujes, ze budes dodrzovat pravidla - takze tim je to jisteny, ne? :smiley: Ovsem chapu, ze je to dira jako hrom!

Reptile - napis Groundspeaku, je to Tvoje obcanska povinnost!

..což většinou udělá,protože se každou ukradenou keškou pak hodlá "pochlubit" :expressionless:

myslím že toto řešit je blbost, když bude někdo chtít mít coiny z keše tak si i založí účet :frowning:

Tak jeddina sance mapa a jeji zobrazeni pouze pro member ucet .Uddelejte pruzkum pres Groundspeak jak se ztracej kese ve svete.Napal bych neco ale anglina neni na takove urovni.
Jestlize se TB a GC straceji i jinde ve svete tak je to opravdu asi zbytecne resit.

Ukol splněn :slight_smile:

Já ne protože aspoň (myslím) těch 50% odradí to že se tam musí zaregistrovat. Ta druhá půlka to vykrade za ně :smiley:

Platit Groundspeaku za ucet, ktery si vytvoris? Ano, je to mozne, pokud chces byt Premium Member. Ale nezapomen, ze kdyz se ztrati kes, coin nebo jeji obsah, tak nevznikne skoda ci naklad Groundspeaku, nybrz majiteli onoho zcizeneho predmetu… Pokud tedy nepocitas ty DNF, ktere jejich server musel vygenorovat a poslat ti je v e-mailech :smiley:

To bude dočasně, zase se v tom hrabali :slight_smile:

Ne ne, naklad majiteli coinu vznika okamzikem nakupu. Potom ten naklad zacina generovat radost, kdyz coin najdou prvni nalezci, kteri ho pochvali, podekuji a posunou dal a radost pokracuje do doby, nez ten coin nejakej z**d ukradne. Takze zalezi, kolik radosti za svoje 2-3-4 kila cekas.

Takze z celospolecensko-kacerskeho hlediska je takove chovani (kradeze) vysoce nezadouci, jelikoz negeneruje dostatecne mnozstvi radosti? :slight_smile: Je pravda, ze zalezi na uhlu pohledu.

Bylo mi už odpovězeno. A to tak že je to tam pro neregistrovaný mudly aby se podívaly kde jsou cache ale když na ně kliknou tak že se dál nedostanou.