Je chyba ve mně?
Když si nechám vygenerovat PQ, tak se mi ukáže nejdřív stránka s potvrzením,
pokud kliknu na "preview the search" objeví se seznam vygenerovaných kešek. Vpravo na této stránce se mi objeví "Map it".
Vycházím z toho, že po kliknutí na "Map it" by se měly objevit ty moje stažené keše na mapě a ne ty na Green Lake v Seatlu v USA. ![]()
Zkoušel jsem zadat jako střed pro PQ kód kešky, pak souřadnice, je to jedno, vždycky se při náhledu mapy octnu na Green Lake.
Občas se po několikanásobném "refreshi" stránky konečně objeví ta mapka oblasti, kterou jsem stahoval.
Dělám něco blbě já nebo je to takhle nastaveno u GC.com?
Vyzkoušeno a funguje to jak má… Blikne Lake jako vždy a všude a pak se zobrazí keše v PQ. Pokud jdu na seznam PQ a tam kliknu zobrazit v mapě a zobrazí se to hned bez skodu na Lake…
Pokud Ti to nefunguje, dej si kafe a testni to za pul hodiny. Kdyz to ani pak nefunguje, dej si jeste jedno atd. Nikdy se
… a víte že jo?
Nahrál jsem PQ, zvolil "Map it", šel jsem si udělat kafe a než jsem se vrátil, byla na monitoru místo Green Lake - Plzeň a okolí!
Doufám, že to bude fungovat i s čajem. :o
Asi jsem nikdy nepočkal dost dlouho abych tomu dal šanci ukázat tu správnou mapku. Když já už se na ten rybník v Seatlu nemohl dívat, tak jsem pořád "refreshoval" tu stránku … ![]()
A stěhovat se do Seatlu se mi fakt nechce.
Díky za radu, chyba byla u mně, v řetězci mezi očima, rukama, klávesnicí a monitorem. ![]()
Nenašel jsem vhodnější téma, tak se ptám tady. Může mi někdo poradit, co znamenají na mapě u keší ta čísla?
Smrk: Nižšie číslo - staršia cache. (podľa dátumu založenia listingu)
Aha, takže nijak moc důležité
Dík