ahoj,
nevím, zda to dělá jen na mém PC, ale před pár dny se mi přestaly na mapě GC.COM zobrazovat smajlíci u odlovených kešek, takže teď nemám přehled, které jsem odlovil a které ne. testnul jsem to i přihlášením se kamarádovým nickem a bylo to stejné. Máte někdo zkušenost a radu? díky Vlasta
Totálně zbytečné téma už se to zde řeší:
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=18476&pid=273639#post_273639
PS: Dělá to více lidem!
Ahoj, už se to tady myslím řešilo… Mně se to stává také a vím, že nejsem jediný, takže je chyba na straně groundspeaku… Pomůže, pokud jsi premium member, dát, aby se ti nezobrazovali tebou nalezené kešky (v pravém sloupci odfajfkovat fajfku u obrázku smajlíka)
Matěj
Už se to rozebíralo i jinde, i toto (filtrování nalezených keší pro PM) "zrušili" s tím, že to je dostupné jen u Beta map…
Ovšem v těch Beta mapách to je taky k dispozici jen do určitého rozlišení, pak už se taky nalezené kešky nefiltrují…
Musím přiznat, že jsem si na odlišení nalezených keší na mapě zvykla a je to krajně nepohodlné a nepřehledné, když smajlíci zmizeli.
Je to trvale nebo se na tom momentálně pracuje?
Sorry, ale jste slepí nebo blbí, že nevidíte už 2 témata o tomto, která jsou navíc mezi posledníma 10 aktivníma aji mají naprosto jasnej název? Který prase se v tom pak má vyznat?
Škoda, že tu není tlačítko Nahlásit závadný topic.
Duplicita temata, LOCK
netušil jsem, že duplicita témata dolkáže někoho ještě tak vytočit, že se vyjadřuje hrubě a vulgárně. Když je někdo na fórech pečený-vařený, má zkušenosti, začínající človíček se snaží najít, každý jsme silní v jiném oboru, pokud se mě týče, radím dnes a denně úplným laikům, ale jak se vytočil a vyjadřuje kolega…hmmm, měl by se sám nad sebou zamyslet. myslím, že poradit v klidu a pohodě nikoho nestojí moc a pokud poradit nechce…je to jeho věc, tak ať nepíše ale hlavně neuráží. Oni ti mlaďoušci ještě moc nevyzráli, tak jim asi občas vytečou nervy, viďte :o)
LOCK!!! A priste si laskave alespon projdi prvni hlavni stranku temat, visely tam 3 temata s timhle obsahem pod sebou!!