Můžete mi prosím někdo poradit, najednou se mi nezobrazují kešky na mapě , nevíte někdo kde je problém . Děkuji
Mně taky ne, to vypadá na problém na druhé straně.
Díky moc za rychlé info.
mělo by být zase funkční
Neni. Body nacteny se sice ukaze, ale ani jeden bod se neukaze na mape…
Divný, mně to zobrazuje správně. Jaké máš nastavení (vrstvy, filtr kešek)?
U mně už je to v pořádku. Díky.
Taky jsme znovu museli nastavit ve vrstvách kešky a v keškách - které chceme zobrazovat, ale jinak to běží jak má.![]()
Taky jsem odpoledne narazil na prázdnou mapu, teď už to zas jede jak má.
Díky.
Odskocil jsem si na event a hle, po navratu uz jede vse jak ma ![]()
S mapou je stále zábava - v posledních pár dnech už se mi několikrát nad ní stalo, že jsem přihlášen (You are logged in as ..) a mapa zobrazuje odlovené kešky bez smajlíku a tedy jako neodlovené. Pomůže, když se vrátím do profilu a pak zpět do mapy.
Zajímalo by mě, kde soudruzi z USA udělali chybu. ![]()
rr: mozna ses jen prehledl, ale tady se resi mapa nalezu na GC.cz, nikoliv mapa na GC.com ![]()
Hm,mám pocit,že už pár dní se mi nezobrazují všechny puntíky na mapě nálezů "celá čr" Přitom v seznamu nálezů se keše zobrazí ,ale puntíky v mapě nepřibydou ani na GC.cz natož pak v profilu …
Čím to?
Zalezi co pouzivas. A zde vidis vsechny svoje nalezy?
Používám geoget … tedy gasp … Na zmíněné adrese mám všechny nálezy v pořádku (tedy jako text) níže jsou pak odkazy na jednotlivé mapy a tam mi příjde,že poslední dobou nepřibývají červené puntíky,přesto,že v seznamu nálezů keše jsou … Je to vůbec možné?
danhill81: mozne to urcite neni, protoze ta mapa se generuje prave z tech kesi, co mas v tom seznamu ![]()
No je to zvláštní … já totiž vždycky když si generuju statistiky na profil,tak si v jednom okně nechávám otevřené staré statistiky a jakmile jsou hotovy,v okně novém se otevřou statistiky nové … No a pak porovnávám co všechno od posledního lovu změnilo … No a už po několikáté jsem si všiml,že k žádné změně puntíků nedošlo … Samozřejmě,že se mohou krýt,to vím,ale že by tolikrát?No je to možné,ale nevím,dnes jsem byl třeba v místech,kde jsem nikdy v životě nebyl ![]()
A nahodou ten obrazek v cache prohlizece nemas? Zkousel si CTRL+F5?
Jo,to byl ten problém
… Moc děkuju! … Zajímavé,dříve se to neprojevilo …
danhill81: ono zalezi jak mas nastaven svuj prohlizec. Vhodne je mit nastaveno, aby se vyprazdnila temporary slozka pri jeho ukonceni. V kazdem pripade CTRL+F5, pripadne CTRL+R pomuze pri 90% problemu ![]()