Mapa nálezů na geocaching.com

Ahoj, mohl by mi někdo poradit, jak dostat mapu nálezů do statistik na geocaching.com
Jsem premium, do GeoGetu jsem dostal všechny keše ale mapa je stále prázdná. Nevím kde dělám chybu, ostatní statistiky fungují.Díky za každou radu

Nijak. Mapa nálezů se generuje na geocaching.cz
Já na to používám Autostat

Tak proč se pak ta mapa se statistikách ob jevuje ???

V jakých statistikách? V současné době existují statistiky oficiální od GS na záložce Statistiky, ale pak si řada uživatelů přidává svoje vlastní statistiky do profilu přes různé systémy… GSAK, GeoGet, MoZiGp a já nevím co ještě…

Výborná věc od našeho kolegy je GASP - GeoGet All-In-One Statistic Pack - www.S474N.com
je to i podrobným popisem jak nastavit vstupní podmínky pro statistiky.

Generuji statistiky přes GeoGet. Vše chodí jak má, jen mapa, kde by se měly objevit červené tečky je prázdná.

To všechno mám nastudováno a až na mapu to chodí:(

Ted to ber spíš jako checking ( ne delani chytreho). Nick máš podle všeho stejný (koukal jsem na profil) nemáš špatně UID z geocaching.cz?

měl bys mit 52478

Mapa se mi normal generovala,ale pred nedavnem se automaticky prestala generovat.Pak jsem si nahral gpx (nalezy) na www.geocaching.cz/nalezy.php ,a pak teprve se mi vygenerovala aktualni mapa.Zkus to taky.

Vůbec neděláš chytrého, jsi chytrý. To víš, že to bylo blbě. Už to funguje. Moc díky

No jo hezký. Koukám keše doma a na Šumavě :wink: asi vlastník chaty že? :slight_smile:

NE chatu nevlastním, jen tam strašně rád jezdím