Ahoj, hledal jsem jsem hledal, ale odpověď nenašel. Pomůže mi prosím někdo? Chtěl bych zobrazit tečky nalezených zahraničních kešek na mapě Evropy nebo střední Evropy ve statistice generované GgStatem nebo AutoStatem, ale nedaří se mi to. Vždy se mi zobrazí pouze české, ať naimprtuju sem na nálezy na GC.cz jakýkoliv formát GPX nebo TXT vyexportovaných kešek z GeoGetu. Někde jsem v diskuzi sice našel, že to nejde, že GC.cz podporuje jen mapy s CZ keškama, ale to se mi nezdá. I u návodu se píše také o zahraničních, navíc jsem viděl i profily uživatelů s takovými mapami (viz. např. Geocaching > Groundspeak - User Profile úplně dole). Na druhou stranu se u českých kešek zobrazí tady na GC.cz po importu ID i název, ale u zahraničních jenom ID bez názvu kešky. Už jsem z toho na játra, hledám, zkouším, ale furt nic. Já si je tam snad začnu tečkovat sám štětcem
před několika týdny jsem to tady v příslušném vlákně komusi radil - jak vypadají příkazy které tam mám já. Hledej vlákno s názvem "Mapa nálezů podle kraje či okresu"
Ale pokud ti stačí jediná mapa a to třebas evropská, tak její jméno uveď v autostatu do příslušného políčka (poslední políčko vlevo, rozbalovací)
No ono mi to tu mapu vykreslí, to problém není. I to UID mám správně. Problém ale je, že ta červená místa keší se mi zobrazí jen pro české kešky. Ty ze zahraničí to prostě ignoruje. Přitom ty vybarvovací mapy je zaregistrují správně…
Když mi kdysi stávkoval autostat, nahrával jsem si kešky na gc.cz ručně a dělalo mi to to samé, co tobě. Mám pocit, že zádrhel byl v tom, že jsem musel MyFound.gpx nahrávat zabalený v zipu, a ne přímo. Ale možná to byly tehdy jen skvrny na slunci
Netorack: Ha; tak to vypadá, že ten zip pomohl! Zkusil jsem ten GPX zazipovat, vymazat nálezy a naimportovat znovu a ejhle, je to tam! B) Zahraniční nálezy vypadají pořád stejně, jen ID bez názvu, ale hlavní je, že místa nálezů se zobtazila! Díky moc za tip! Skvrny na Slunci stále přetrvávají…
Protože jsem to zatím nechtěl nahrávat na profil než si to ošahám. A pak jsem neměl zaškrtlý ten jeden tick box. Ale už to tam je, jenom si ještě přidám nějaké mapky z Česka a Prahy a případně pozměním barevný template