Poradí někdo jak mohu nahrát mapu Španělska do GPS navigace Orengonu 300? Díky.
zkus tohle
Díky za radu vyzkouším ![]()
Mám ještě dotaz, jak se dá zkontrolovat jestli mapa je funkční. V Coloradu mám Topo Czech, nějakou base a pak tu vygenerovanou. Nechal jsem enable jen tu vygenerovanou a nic v navigaci nebylo. Tak nevím. Díky
sthani si instalacku ty mapy rpo mapsource a vem to pres PC, nejak jim to zlobi primo…
Myslíš ten exe soubor? osm_routable_mapsource.exe, Spustil jsem instalaci a pak stačí pracovat v MapSource?
jj, pak si mapu oznac a posli do GPS
ale v tom rozbaleném adresáři nejsou soubory, který MapSource otevře.
nerozbaluj to ale instaluj;)
A už jsem to objevil
Díky
Mapu jsem nahrál přes MapSource do GPS. Po vypnutí všech map tam stále není vidět.
Divny, me to funguje timhle zpusobem OK…
Už jsem to našel v pohodě supr ![]()
nenahrávám ji přes Mapsource.. Normálně stahnu ten soubor img a přetáhnu ho na H:/ (což je microSD v GPSce) .. zatím vždy fungovalo.. ![]()
On ten .img soubor muze bejt dvojiho typu, bohuzel oregony, colorada apod zvladaj jen jeden…proto je jistejsi (i kdyz zdlouhavejsi) to brat pres MS - aspon vis, ze ti mapa bude 100% fungovat..uz se mi stalo, ze mapu rakouska to nahralo z .img krasne, ale kdyz jsem tam dala stejnym zpusobem svedsko, tak mapa nebyla…stacilo to prohnat pres MS a uz byla videt ![]()
Uz se ti podarilo nahra OSM. Pokud bys chtel vektorove free topomapy, tak pekne jsou pro Katalansko a Kanary. Slusne pak pro cele Spanelsko.
http://www.path.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=30
Spanelska komunita take udelala pekne JNX mapy. Jsou az do meritka 1:25 000 a ortomapy. Cele je to 160 GB, stahnout se daji male kousky.